Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΑΝ ήθελα να ιδρύσω κόμμα στις 19/2/2012 και ήξερα Uranian


                      

                                                                                   Γράφει o Karl-Heinz Ottinger

 Πολλά ακούγονται για την ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα που έχει ως στόχο να ξαναβάλει την χώρα σε μια δημιουργική τροχιά και να τσακίσει το κατεστημένο. Όμως αυτό κατά πόσο είναι εφικτό;;;

Η ημερομηνία 19/2 είναι ήδη δημοσιευμένη στο διαδίκτυο. Άραγε , τότε, πια ώρα θα έπρεπε να το ανακοινώσει αλλά και πιο θα πρέπει να είναι το ιδεολογικό υπόβαθρο;;

                                  Σημείωση: Γίνεται με χρήση της Uranian και μόνο

Πλανητική-ιδεολογική προσέγγιση: Τα προηγούμενα χρόνια ο κόσμος , σε συλλογικό επίπεδο, πίστεψε σε μια κοινωνία χωρίς χρώματα –ιδεολογίες και θρησκείες. Σε ένα πολύ -πληθυσμικό  μοντέλο το οποίο θα στηριζόταν στο μότο : «Τόσο διαφορετικοί μα όλοι ίσοι». Όμως τα πράγματα τελικά δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζε η ανθρωπότητα. Στην παρούσα φάση ο Ουρανός στο Άρειο ζώδιο του Κριού θέλει να επιβάλει τις δικές του προσταγές. Ιστορικά η παρουσία του Ουρανού είναι άρρητα συνδεδεμένη με φιλοπατριωτικές κινήσεις (έτσι θα τις αποκαλέσουν κάποιοι) ή φασιστικές (έτσι τις έχουν αποκαλέσει κάποιοι άλλοι). Ας πούμε η άνοδος του Εθνικοσοσιαλισμού στης Γερμανία αλλά και του Ντούτσε στην Ιταλία ήταν έργο Ουρανού. Η βασική διαφορά ήταν η παρουσία του Ποσειδώνα στην Παρθένο από ένα σημείο και μετά. Δηλαδή από το «Auge um Auge, Zahn um Zahn»  δηλαδή οφθαλμός αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος η παρουσία του  Ποσειδώνα στους Ιχθείς έρχεται να δώσει το μήνυμα : «Οι έσχατοι έσονται πρώτοι και οι πρώτοι έσχατοι.». Νικητής δεν θα είναι όποιος εναντιώσει τον κόσμο οδηγώντας τον σε πόλωση αλλά όποιος πει την αλήθεια και σαν μάνα κοιτάξει πρώτα τα δικά της παιδιά και εν συνεχεία τα ξένα. Και μην ξεχνάτε πως η Θρησκεία θα ξαναγίνει το καταφύγιο του ανθρώπου. Πείτε την αλήθεια, δείξτε πως όλοι είναι ίσοι απέναντι σε όλους και δώστε δουλειά. Ο κόσμος, θέλοντας και μη,  θα επιστρέψει στο να ξαναπιστέψει (θρησκεία) , να υπερασπιστεί τα ιδανικά του με ένα Ποσειδώνιο τρόπο. Όσοι λοιπόν αντιληφτούν πως το καλύτερο πράγμα είναι η επιβίωση τους σε ατομικό και εθνικό επίπεδο μέσα όμως από τον σεβασμό της ζωής & της ύπαρξης  του άλλου  τότε θα ανταμειφθούν. Όσοι πατούν επί πτωμάτων θα πρέπει να προετοιμαστούν οι ίδιοι , δια μέσω της Συμπαντικής δικαιοσύνης, να γίνουν και αυτοί πτώμα-σκαλοπάτι.


      Τρόπος σκέψης και εργασίας :  Ο σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένα κόμμα με προοπτικές να παίξει καταλυτικό ρόλο στην πολιτική σκηνή της χώρας. Από την άλλη χρειαζόμαστε ένα κόμμα που να είναι «από τον λαό για τον λαό». Γενικότερα τα ζητήματα εξουσίας τα συμβολίζει ο Kronos (ο υποθετικός της Witte Lehre-όχι αυτός της κλασσικής γιατί αυτός είναι Saturn κατά την αγγλική). Έτσι αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είναι σε δυνατό άξονα με το MC. Κατά συνέπεια ένας τύπος Α=Β μας κάνει. Άρα βάζουμε Kronos=MC . Εκεί φροντίζουμε να έχουμε δυνατούς άξονες να δημιουργήσουν δυνατές εξισώσεις που να σχετίζονται με το αντικείμενο που θέλουμε. Με βάση την ώρα που έχω επιλέξει προκύπτει Kronos=MC=ASC/Δίας = Σελήνη/Βόρειος Δεσμός= Apollon= Σελήνη/Vulcanus: ο «Μεγάλος»!! Το «αφεντικό». Το να υπερβεί μα και να απορρίψει κανείς οτιδήποτε            δεν είναι ελίτ. Οι Αρχές του Κράτους (**όχι αστυνομία και στρατός διότι αυτές ως Αρχές έχουν κατασταλτικό και επεμβατικό χαρακτήρα και είναι άλλη εξίσωση), το να ανεξαρτητοποιηθεί κάποιος. Η τοποθέτηση σε μια δημόσια –κρατική ή κυβερνητική θέση. Μια τάση για προστασία. Προστασία από άλλους και δη από άτομα με ισχύ και κύρος. Αρμονικές σχέσεις με τον πατέρα, με τον προϊστάμενο ή με το κράτος. Συμπάθεια προς τις γυναίκες. Υποστήριξη από αυτές. Υποστήριξη στα νοικοκυριά από κάποιον κρατικό φορέα. Η ένωση διαφόρων εθνών. Επέκταση μιας κοινωνίας των ανθρώπων. Εθνική συνέλευση. Εκτίμηση και αλληλουχία μεταξύ της κοινής γνώμης και των συμφερόντων μου. Ο εντυπωσιασμός κάποιων από ένα δικό μου επίτευγμα. Βρισκόμενος στο επίκεντρο εξ αιτίας της καλής τύχης κάποιου. Επιτυχώς δημόσια επιρροή. Πραότητα και ευχαρίστηση  της δημόσιας δύναμης. Όπου  επιτυχία και από δίπλα ο φθόνος.

Εν συνεχεία θέλω να δω τον ASC . Αυτό θα μας δείξει τις δράσεις των άλλων τελικά τι αντίκτυπο θα έχουν. Εκεί προκύπτει : ASC =Zeus/Apollon= Ήλιος/Apollon= Δίας/Πλούτωνας: Λαμβάνοντας  τεχνική και πρακτική κατάρτιση μέσω άλλων. Χειρισμός πυροτεχνημάτων, μηχανών, των συσκευών ή άλλων τεχνικών πραγμάτων. Τεχνικά σχολεία για τα όπλα και τον πόλεμο. Για έναν στρατιωτικό ένα σχολείο πολέμου, σχολή ανορθόδοξου πολέμου. Μια εξειδίκευση. Σχέσεις με  επιτυχημένους ανθρώπους που απολαμβάνω την προστασία τους. Εξοικείωση με πολλούς, με επιστήμονες και αντιπροσώπους του εμπορίου και της βιομηχανίας. Επαγγελματική αναπροσαρμογή. Αλλαγή εργασιακού χώρου.(ευνοϊκή-ευχάριστη).


Στην συνέχεια ελέγχω τον λαό δια μέσω της Σελήνης . Σελήνη =Πλούτωνας = Cupido/Vulcanus= Ήλιος/Ουρανός= Άρης/Κρόνος= Ουρανός/Ποσειδώνας: Ο άξονας των ωραίων και επιτυχημένων αλλαγών.  Οι αλλαγές στο δημόσιο προφίλ. Αλλαγές (*ακόμα και αισθητικές) που έχουν ως σκοπό την βελτίωση της εικόνας αλλά που τελικώς επιδρούν πολύ βαθειά ψυχικά. Η βαθειά γνώση και αντίληψη μιας κατάστασης ή αντικειμένου. Επιδρούσες δημόσιες ενώσεις. Μέσα από συνεργασίες αποκτώ ισχύ. Μεγάλος μετασχηματισμός. Για να εργαστεί για την ενίσχυση μιας μεγάλης ομάδας. Ξαφνικά γεγονότα που πραγματοποιούνται στις γυναίκες. Η συναρπαστική πορεία της ημέρας. Η αλλαγή εργασίας. Ασθένεια ή θάνατος των γυναικών. Θάνατος ανθρώπων δημόσιου ενδιαφέροντος. Ανάπτυξη μυστικών δυνάμεων.

Βόρειος Δεσμός /Vulcanus= ASC/Σελήνη= Vulcanus= Ουρανός/Kronos = MC/Ουρανός: ο άξονας της προθυμίας. Επαφές οι οποίες έχουν την δυνατότητα ν’ αλλάξουν την ροη κάποιων πραγμάτων. Επίδειξη της δύναμης από θηλυκά πρόσωπα. Για να επηρεαστούν με δύναμη από το κοινό. Για να συνδεθεί έντονα με το κοινό. Έχοντας καλό κύκλο επαφών. Ξαφνική εμφάνισης μιας  μεγάλης δύναμης. Δυνατή επανάσταση ή αντίσταση ενάντια στην απόφαση της δύναμης. Μεγάλη δύναμη.

Τέλος Α΄ μέρους













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου