Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Αριστοτέλης Ωνασης


                                               Αριστοτέλης Ωνάσης
                          «Σαν σήμερα σκοτώθηκε ο αεροπλανάκιας»

Ο Αριστοτέλης Ωνασης υπηρξε μυθος. Ο μεγιστανας , ο απόλυτος κυριαρχος αλλα με τα ανθρωπινα λάθη και ακομα μεγαλύτερα ανθρωπινα πάθη.

Στον χάρτη του Έλληνα Μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση (στοιχεία γεννήσεως 20/01/1906 ώρα 10:00 πρωινή στην Σμύρνη της Τουρκίας) έχουμε την εξής δενδρική : MC= Admetos /WI= Άρης /Ουρανός= ο αμετακίνητος, αντιστεκόμενος στις κινήσεις και τα θέλω των άλλων.  Βίαιος, παράτολμος, ένα άτομο που πάσχει δια μέσω της βίας.
Έχουμε όμως άλλη μια δενδρική που εμπεριέχει μέσα της τον Admetos που μελετούμαι στην παρούσα φάση.
WI= Ουρανός /ASC= Admetos/ Ουρανός: Παραίτηση. Ξαφνικός χωρισμός από τους άλλους. Χειραγώγηση κάποιων δια μέσω της βίας. Ένας χωρισμός εξαιτίας βίαιων γεγονότων.




Αλήθεια όμως θα μπορούσε να φανεί ο θάνατος του υιού του Αλέξανδρου;
Ο Αριστοτέλης Ωνάσης ήταν γενικά ένας άνθρωπος αρκετά σκληρός. Ίσως , έτσι να φάνταζε στον έξω κόσμο. Βλέποντας τον χάρτη της 23/1/1973 βλέπουμε πως ο SARC Ουρανός = Σελήνη / Admetos:  Έχουμε πει κατ’ επανάληψιν πως για να βγάλει γεγονότα τέτοιας τρομακτικής ισχύος ΠΡΕΠΕΙ να «συμμετέχει» στην εξίσωση προσωπικό σημείο. Και η Σελήνη είναι τέτοιο.
Ερμηνεία: Ένας  ξαφνικός θάνατος, ένας θάνατος που είναι δολοφονία.
Συνεχίζουμε παρακάτω και βλέπουμε τον άξονα ASC και Admetos (**υποχρεωτικά διότι είναι σε σύνοδο).Έτσι έχουμε:
     ASC=Ερμής/Αφροδίτη= Ερμής/Cupido=Σελήνη/Κρόνου= Admetos
    
Συναντώντας φίλους και γνωστούς,  συζητώντας κοινωνικά με τους άλλους. Επαφές με γυναίκες που είναι «χτυπημένες» από την μοίρα. Χήρες. Προσωρινό δίλλημα. Ωμότητα. Μελαγχολική συζήτηση μέσα στην οικογένεια. Περισυλλογή και μοναξιά.
Τα γεγονότα:     Ο Ωνάσης είχε μεγάλη λατρεία με τον γιο του. Όμως όλες οι μεγάλες προσωπικότητες συγκρούονται μεταξύ τους. Μετά το χτύπημα και αφού ο «αεροπλανάκιας» όπως αποκαλούσε τον Αλέξανδρο ήταν «φυτό» στην εντατική σε συζήτηση που είχε με τον θεράποντα ιατρό του είπε πως είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση και πως και αν ζήσει θα είναι φυτό. Τότε ο Αριστοτέλης Ωνάσης έδωσε εντολή να τον αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα που τον κρατούσαν στην ζωή.           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου