Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Άραγε έχω τύχη στα τυχερά παιχνίδια.


                                   Άραγε έχω τύχη  στα τυχερά παιχνίδια.


                                                                                          Γράφει ο Karl-Heinz Ottinger

Δεν είναι λίγοι αυτοί που κυνηγούν την τύχη τους. Και για να πούμε και του στραβού το δίκιο πλέον μόνο σε κάποιο τυχερό παιχνίδι μπορεί να ελπίζουμε. Θα πρέπει να θυμόμαστε όμως πως τα πάντα εκπορεύονται από το γενέθλιο χάρτη.
Έτσι εάν κυνηγάτε την τύχη σας τότε θα πρέπει να ελέγξετε το σημείο που σχετίζεται με κέρδη από τυχερά παιχνίδια (λαχεία. Λοττο κλπ)
                                                   
                 Ήλιος + Δίας - Kronos

       O χάρτης που θα εξετάσουμε έχει κερδίσει το αστρονομικό ποσό των 33εκ.δολαριων σε λόττο. Η γενέθλια εξίσωση Ηλίου+ Δία-Kronos πέφτει στις 44.49. Στις 26/10/1996 κερδίζει το μυθικό αυτό ποσό. O Prog WI είναι ακριβώς επάνω στο σημείο αυτό!!! (χαρτης 1)


Ο προοδευμένος Apollon πραγματοποιεί σύνοδο με τον Ήλιο ενώ σχηματίζει και τις εξισώσεις : Apollon=Ήλιος= Σελήνη/Πλούτωνας= ASC/Vulcanus= Ήλιος/Apollon (radix): (χάρτης 2)Αλλαγές στο πρόγραμμα της ζωής , της ημέρας κλπ. Μέσα από τρίτους αποκτώ ιδιαιτερα προνόμια. Τιμές και Δόξα. Η μέρα της εξασφαλισμένης επιτυχίας.


Το προοδευμένο MC= Δία/Apollon=Wi/Ουρανο (τρανσιτ): Τυχη σε οικονομικά ζητήματα. Το να εκπλαγεί κάποιος από τα συμβάντα. Ένα ακαριαίο γεγονός .


Ο τράνζιτ Ήλιος  (χάρτης 3»)= Προοδευμένος Ήλιος= ASC/Vulcanus= Ήλιος/Apollon: Αλλάζοντας επίπεδο. ο άξονας που δείχνει την φήμη και την δόξα. Τιμές και Δόξα. Η μέρα της εξασφαλισμένης επιτυχίας.


Παράλληλα ο Τράνζιτ Kronos= Wi/Vulcanus=Σελήνη/Δίας : Ερχομαι σε θέση ισχύος. Κέρδος μέσω τυχερών παιχνιδιών (χαρτης 4).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου