Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Σκόρπιες σκέψεις και η συνέπεια της Uranian


    Σκόρπιες σκέψεις και η συνέπεια της Uranian
Η ιστορία πρέπει να διδάσκει, άσχετα με το εάν γράφεται συνήθως από τους νικητές. Πολλά πράγματα δυστυχώς φαίνονται πως έχουν πάρει τον δρόμο τους. Άκουσα πως το ΟΧΙ το 1940 δεν το είπε   ο Μεταξάς αλλά ο λαός της εποχής εκείνης. Αυτά είναι λόγια του κυρίου Λαζόπουλου που δυστυχώς αν και είναι εξαιρετικά μορφωμένος ως άνθρωπος μερικά πράγματα τα ερμηνεύει κατά το δοκούν. Συνειρμικά  και στρέφοντας το ερώτημα θα μπορούσαμε να πούμε πως ο Ελληνικός λαός υπέγραψε το Μνημόνιο 1, το μνημόνιο 2 και την παραχώρηση της Εθνικής του κυριαρχίας. Μάλλον όχι…..

Ο Μεταξάς ήταν πραξικοπηματίας αλλά το όχι το είπε αυτός αφουγκραζόμενος το τι λαό κυβερνά (έστω και άνευ δημοκρατικών διαδικασιών). Ο ΓΑΠ δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Γιατί το ότι μιλάει κάπως καλύτερα ελληνικά από αλλοδαπό υπό απέλαση δεν πάει να πει πως είναι και έλληνας. Αν ρωτήσει κανείς τον ΓΑΠ τι επαγγέλλεται προφανώς και θα έχει κάποια δυσκολία να το απαντήσει. Αλήθεια με ποιανού την σύμφωνη γνώμη η Σερβία χτυπιότανε ανελέητα από τον Στρατό της Ολμπραΐτ;

Ανέβηκε στην Κυβέρνηση της Χώρας χρησιμοποιώντας έναν αισχρό εκβιασμό πως θα μπλοκάρει την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και έριξε τον Κ. Καραμανλή που χρεοκόπησε την Ελλάδα κατά τα λεγόμενα του ΠΑΣΟΚ. Και βάζουμε 30 χρόνια γκιουλέκα στο κεφάλι μας για να γυρίσει το χρέος στα επίπεδα του 2009 πριν αναλάβει το ΠΑΣΟΚ. Ας μην ξεχνάτε ο ΓΑΠ εχει το Hades=Άρης πράγμα που σημαίνει πως μόνο αδαής και ανίκανος δεν είναι. Απλά αυτό το προφίλ βοηθά στο τέλος στην επιμέτρηση των …ποινών. Η αναδιάρθρωση ήταν κάτι που δεν το συζήταγε καν αλλά που τώρα παρουσιάζεται ως μεγάλη επιτυχία!!!

Οι πολιτικοί δυστυχώς είναι ένα μάτσο ακαμάτηδες που βρήκαν την βουλευτική έδρα ως μέσω εξουσίας και εύκολου προσπορισμού. Αυτή την στιγμή όπως έχει το χρηματιστήριο ένα έρθει ένας και δώσει 15δις € παίρνει αυτόματα όλο το τραπεζικό σύστημα. Πρέπει όμως να δώσουμε 30 δις € χρηματοδότηση στις τράπεζες για να κυκλοφορήσει το χρημα στην αγορά αλλά που δεν χορηγούν τίποτα σε άτομο που έχει καθυστερημένη έστω και μια δόση.

Αυτά τα λεφτά ου πληρώθηκαν κάποιοι είναι το υποθηκευμένο μέλλον το παιδιών της Ελλάδας. Το τραπεζικό σύστημα ως άλλος Μεφιστοφελής θέλει την ψυχή της Ελλάδας για τις υπηρεσίες που προσέφερε. Μόνο που η Ελλάδα δεν είναι ,όσο και αν θέλουν οι πολιτικοί της, δεν είναι Δρ.Φαουστ. Είναι ως Constantine που στο το τέλος (μετά από 5-6 ετη) θα δείξει στον εξω αποδω το προτεταμένο μεσαίο του δάχτυλο.
Πολλοί πολιτικοί έφτασαν στο να λένε πως το συμφέρον μας είναι η Αμερική, η Αγγλία, η Ευρώπη , το ΝΑΤΟ αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν είπε το συμφέρον της Ευρώπης είναι οι Έλληνες. Ακόμα οι Έλληνες πολιτικοί θέλουν να καταστρέψουν την ελληνική γλώσσα όταν μια στις 4 λέξεις των αγγλικών λέξεων έχουν ελληνικές ρίζες.

Σε μια χώρα όπου οι πολιτικοί τους κάνουν κατ’ επάγγελμα παράνομο πλουτισμό και που αποστερούν στους άλλους το δικαίωμα για ζωή. Δεν δικαιούνται να μιλούν οι υπουργοί της φωτοτυπίας στα σχολεία, της εξαθλίωσης στα νοσοκομεία και των οικονομικών όπου παιδάκια λιποθυμούν από την πείνα (ανεξαρτήτως ηλικίας και εθνικότητας). Αλλά όταν μια χώρα έχει φοβερά μεσοδιαστήματα στον άξονα του Μεσουρανήματος και τελικά έχει μέσα το εν λογω σημείο  «MA/NE=MC: Ψεύτικες ελπίδες. Εξαπάτηση. Η αίσθηση της απόρριψης.» αντιλαμβάνεσαι πως είναι η κατάσταση είναι « Μην τον είδατε τον Παναγή».
Διότι σε έναν τέτοιο κόσμο που ζούμε πρέπει να σκέφτεσαι περίεργα . Αλήθεια η επιχείρηση του ΝΑΤΟ απέναντι στον λαό της Λιβύης  πόσα χρήματα κόστισε;;; Γιατί μπορεί να λένε για τον Καντάφι αλλά έχετε στα υπόψη σας πως το Λιβυκό κράτος απαρτίζεται από αρκετές φυλές. Όπου κατά τύχη θα σκοτωθούν μεταξύ τους και θα πάρουν οι Αμερικανό-Γάλλο-Βρετανοί και Εβραίοι τα πετρέλαια. Η επανάσταση δεν ήταν του λαού της Λιβύης όσο και αν ήθελαν να το περάσουν αυτό. Κόλπο ήταν στημένο από το κατεστημένο.

Στα ζητήματα της Ελλάδας τα είχαμε γράψει και τα είχαμε πεί. Η Uranian (και όχι ο μελετητης) υποδεκνύει αξιόλογη συνέπεια. Συγκεκριμένα ειχαμε γραψει στον κορυφαιο ελληνικο΄αστρολογικό ιστοτοπο astrology.gr :

·      ·         Προβλήματα που δημιουργούνται από αμφιταλαντευόμενη στάση μιας γυναίκας. Η απάθεια από μια γυναίκα αδιαφορώντας για τις οποιεσδήποτε  συνέπιες. Μέσα από ειδικές δοκιμασίες ή την παρότρυνση τρίτων η εξουσία μεταβιβάζεται. Κάποιες που έδωσε τις άτυπες ή και τυπικές εξετάσεις. Ασθένεια ή πρόφαση αυτής μέσα στην Κυβέρνηση.  Αδυναμία αντιμετώπισης των προκλήσεων. Με διάφορα τρυκ θέλω να ξεγελάσω άτομα μη προνομιούχα. Πρόσωπο του δημοσίου βίου ανακοινώνει αποχώρηση –παραίτηση. Μια διαγραφή.

Είχαμε την παραίτηση Ρομπόπουλου και την διαγραφή της Λούκας Κατσέλη.
·         Αυξανόμενη ανησυχία. Ενίσχυση των στρατιωτικών  μονάδων. Πίεση για αύξηση της αποδοτικότητας. Μετασχηματισμοί και αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα. Κάποια ζητήματα βγαίνουν στην επιφάνεια.
·          
·         3-Προσπάθειες μιας συνεργασίας με σκοπό την ανέλιξη και την δημιουργία. Μια «περίεργη» ερωτική ιστορία κάνει την εμφάνιση της. Ένα δυσάρεστο συμβάν από τροχαία ή πυρκαγιά. Η επανάσταση ΤΩΡΑ αρχίζει. Έλεγχος μηχανημάτων. Οι σκέψεις για την δυσκολία ενός εγχειρήματος δημιουργούν προβλήματα.
Ειχαμε την ενισχυση των αστυνομικων δυναμεων αλλα και την Πρωτογνωρη Επανάσταση. Μαθητες μουτζώνανε , παρελάσεις δεν έγιναν. Πραγματα που δεν εχουν  ξανασυμβει. 
·         Δυσκολίες ή πρόβλημα με  τα θέματα κατοικίας. Ταπεινωμένος και έχοντας υποστεί ζημίες από τις υπηρεσίες του κράτους. Το κράτος μετά δυσκολίας χορηγεί μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Μια εταιρία ή ένας ηγέτης που καταστρέφεται από την κακοτυχία. Καταστροφή στην κυβέρνηση (μετά τις 13/10)
Ειχαμε : προβλήματα με βουλευτες χειροδικιες κατ΄αυτων και …έπεται συνεχεια.


Οσοι πάντως γελούν εις βάρος της Ελλάδας μαλλον θα πρεπει να το ξανασκεφτουν. Γιατι η Ελλάδα είναι μια Νεα Σαουδικη Αραβία από πετρέλαιο……

Υπομονή περιμενουμε μια Ιταλία, Τουρκία και Αμερικη.
Θα τα ξαναπούμε σύντομα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου