Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Η Συγγραφή και η επιτυχία αυτής μέσω της Uranian (A' μερος)




                                                                                  Γράφει ο Karl-Heinz Ottinger

Σήμερα θα δούμε τους άξονες και σημεία που σηματοδοτούν έναν επιτυχημένο συγγραφέα. Θέλοντας να κάνω μια προ-εξαγγελτική δήλωση λέω πως τρέφω απεριόριστο σεβασμό στην Κλασική Αστρολογία αλλά εάν κάναμε έναν νοητικό παραλληλισμό με την Ιατρική η Κλασική Αστρολογία είναι η εξέταση δια ψηλαφήσεως και στηθοσκοπίου ενώ η Uranian είναι η αξονική τομογραφία και  οι εργαστηριακές εξετάσεις.  Κοιτάμε λοιπόν δυο σημεία. Το πρώτο είναι το Ερμής / Ποσειδώνας =MC. Το δεύτερο είναι το Aries Point / Poseidon.
O πρώτος χάρτης προς μελέτη είναι αυτός του Friedrich Nietzsche

                                         

Πρώτα μελετάμε τον άξονα [α/β] Aries point/Poseidon (Σημείωση: Το Aries point στα Γερμανικά θα το βρείτε ως Widderpunkt.) Έτσι έχουμε τα ευρήματα :
Aries point /Poseidon = Kronos /Vulcanus =Σελήνη/Vulcanus = Aries point /Ερμής =  Βόρειος Δεσμός /Cupido= Άρης /Ποσειδώνας= Πλούτωνας /Vulcanus = ASC/Δίας : Μεγάλη δύναμη. Η ικανότητα επιρροής της μάζας. Δημιουργώντας μια μεγάλη αίσθηση στο πλήθος ή στο περιβάλλον. Γενική σκέψη. Κίνηση. Ειδήσεις. Η γενική άποψη. Κοινά συμφέροντα ή ενώσεις. Η αποχαύνωση της δράσης. Γρήγορος μετασχηματισμός. Τύχη μαζί με άλλους ανθρώπους ή γιατί όχι τύχη από άλλους ανθρώπους! Οι καλές πράξεις κάτω από τις κατάλληλες περιστάσεις.

Το αξιοπερίεργο  είναι πως σε αυτό το σημείο πέφτει με απόκλιση 8’ της μοίρας το σημείο Ερμής / Ποσειδώνας =MC (είναι το σημείο με κόκκινο βελάκι αριστερά στην λίστα). Αυτό το ευαίσθητο σημείο πέφτει επάνω στο σημείο της συγγραφικής αποδοχής από το κοινό.  Αυτό μας δίνει ως ερμηνεία ένας ταλαντούχος συγγραφέας { Ερμής / Ποσειδώνας =MC} με μεγάλη αποδοχή από το κοινό { Kronos /Vulcanus =Σελήνη/Vulcanus = Aries point /Ερμής =  Βόρειος Δεσμός /Cupido=} με έναν νωχελικό τρόπο { Άρης /Ποσειδώνας} όπου αποκομίζει οφέλη από άλλους ανθρώπους { ASC/Δίας}.

ΤΕΛΟΣ Α' Μέρους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου