Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Θέλω χρήμα, δόξα και αποδοχή. Τα έχω;


Πολλοί λέμε πως αν είχα κάνει εκείνη την κίνηση θα είχε αλλάξει η ζωή μου. Άλλοι μετανιώνουν για πράγματα που έχουν κάνει. Κοινός παρανομαστής είναι η λαχτάρα για να ξεχωρίζουμε. Για να ζήσουμε καλύτερα. Εδώ θα σας δώσουμε κάποιους άξονες όπου εάν το ψάξετε στον χάρτη σας ίσως να κρύβουν καλά πραγματα και μεγάλες αληθειες.

Ιδιαίτερες καλλιτεχνικές κλίσεις  και ροπή προς την επιτυχία:

                                                  CUPIDO/VULCANUS

Παραδειγμα: Marlene Dietrich
                           
Ερμηνεία: Ένα άτομο όπου επιδρά ιδιαίτερα στο κοινό και στην μάζα. Ένα πρότυπο

                 
                                 Η σεξουαλικότητα και η ερωτική ταυτότητα

                                                      VENUS / VULCANUS

Αυτός ο άξονας είναι ιδιαίτερα σημαντικός μιας και μια ανεξέλεγκτη υπεροχή του Vulcanus μπορει να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα

Παράδειγμα: Ο Αστρολογος Alan Leo

O Alan Leo είχε παντρευτεί την σύζυγο του Μπέσυ υπό την προϋπόθεση ότι ο γάμος θα ήταν «λευκός». Ο Άξονας που ζητάμε (VENUS/VULCANUS) με ερυθρό χρώμα είναι μαζι με το MOON/JUPITER αλλά ο αξονας πέφτει επάνω στον HADES. Έτσι μας προκύπτει η εξίσωση:

HADES=VENUS/VULCANUS=MOON/JUPITER: Αφοσιωμένος στο καθήκον. Διαταραγμένη ευτυχία και διαταραγμένη σχέση με γυναίκες. Επαφές με πόρνες;

                                                Η δύναμη της προσωπικότητας μου

                                                          ARIES POINT /VULCANUS

                                             Παράδειγμα: ο Special One  Jose Mourinho

                         


Ερμηνεία: ο άξονας της προσωπικότητας ARIES POINT / VULCANUS  είναι σε όψη με την MOON. Το άτομο με επιθετική και ειρωνική συμπεριφορά.

Εξήγηση: Δείτε μερικές «ατάκες» του Jose

·         "Εάν ήθελα μία εύκολη δουλειά, θα έμενα στην Πόρτο, σε μία ωραία πολυθρόνα μπλε, με το Κύπελλο Πρωταθλητριών, τον Θεό και μετά εμένα".

·         "Δεν ξέρω τι είναι η πίεση στον αθλητισμό. Με φοβίζει πιο πολύ η επιρροή. Η πίεση υπάρχει στον φτωχό κόσμο που δεν καταφέρνει να ταΐσει την οικογένειά του".

·         Ο Βενγκέρ έχει ένα πραγματικό πρόβλημα μαζί μας και πιστεύω ότι είναι αυτό που στην Αγγλία λέτε... ματάκιας. Του αρέσει να μας παρακολουθεί. Υπάρχουν παιδιά που όταν βρίσκονται στο σπίτι έχουν ένα μεγάλο τηλεσκόπιο για να κοιτάζουν τα σπίτια άλλων. Ο Βενγκέρ είναι ένα από αυτά. Είναι μία αρρώστια".

·         Το Νοέμβριο του 2004 και μετά το εντυπωσιακό 5-4 μεταξύ της Άρσεναλ και της Τότεναμ, ο Μουρίνιο ξαναχτύπησε… «Το 5-4 είναι σκορ για χόκεϊ, εδώ μιλάμε για ποδόσφαιρο. Στην προπόνηση κάνω κι εγώ ασκήσεις τριών εναντίον τριών. Όταν όμως το σκορ φτάσει στο 5-4, στέλνω τους παίκτες μου στα αποδυτήρια γιατί κρίνω ότι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους».

·         «Είδα τον  κόσμο της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ να χειροκροτεί τους παίκτες όταν εκείνοι έκαναν το γύρο του θριάμβου μαζί με το προπονητικό τιμ. Φυσικά μόλις είχαν χάσει από εμάς στο τελευταίο τους παιχνίδι στο Όλντ Τράφορντ. Αν αυτό γινόταν στην Πορτογαλία, θα τους είχαν πετάξει μπουκάλια»! Μην πάμε και τόσο μακριά… και στην Ελλάδα το ίδιο θα έκαναν!

·         Στην παρουσία του στους «μπλε» και πάλι την ίδια χρονιά, δήλωσε στους Άγγλους δημοσιογράφους: «έχουμε κορυφαίους παίκτες και συγνώμη αν ακούγεται αλαζονικό, κι έναν κορυφαίο προπονητή! Υπάρχουν καλοί και κακοί στη δουλειά τους, αυτοί που μπορούν κι εκείνοι που δεν μπορούν. Μην με λέτε αλαζόνα και υπερόπτη. Κέρδισα το Τσάμπιονς Λίγκ με την Πόρτο και θεωρώ τον εαυτό μου ξεχωριστό… Οι ομάδες πρέπει να κατακτούν τίτλους κι εγώ σιχαίνομαι να μιλάω για τις μονάδες».

·         «Μετά από τρία χρόνια στο νησί, παραιτείται ο Τόνι Μπλερ. Ένας ακόμη θρίαμβος»!

Πάντως όσες φορές έχει έρθει  Γερμανία τον απολαμβάνω. Είναι εκπληκτικός

                                       
         Έχετε κάποιο ταλέντο στην γραφή ή το επάγγελμα σας σχετίζεται με τον Λόγο;
                                                          ARIES POINT /POSEIDON
Παράδειγμα: Ο ιδρυτής της Uranian Astrology ο Alfred Witte. O Witte ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του και παρά το βάθος της σκέψης του με απλά λόγια ήταν σχεδόν αδύνατο να κατανοήσεις αυτά που έλεγε και έγραφε. Μετά το τέλος του πολέμου οι Lefeldt, Rudolph προσπάθησαν και έβαλαν τα πράγματα στην θέση τους για να μπορέσουμε εμείς του σήμερα να καταλάβουμε τι έγραφε ο Witte


Ερμηνεία: Τα γραπτά που απευθύνονται στο κοινό (ARIES POINT / POSEIDON) = ZEUS /ADMETOS (Θα μου φέρουν τραγικές δυσκολίες).

Εξήγηση: Ο Alfred Witte ειχε μπει στο στοχαστρο του Γ’Reich με αυτά που εγραφε. Αυτοκτονησε πριν το συλλαβουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου