Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Uranian Έρωτες & Προοπτικές


                                      

                                                                                Γράφει ο Karl-Heinz Ottinger

Ο άνθρωπος από την φύση του παρά το ότι είναι ένα τραγικό πρόσωπο , λόγω του ότι γεννιέται μα και πεθαίνει μόνος ,  είναι συνεχώς στην αναζήτηση αυτού που καλούμαι έτερον ήμισυ και αναζητά την αποδοχή. Τι σημαίνει όμως ‘έρωτας; Ποια η πορεία και η εξέλιξη μιας σχέσης; Τι ψυχικό κόστος θα έχει;

Μέχρι σήμερα είχατε γνωρίσει την Uranian μόνο μέσα από πολιτικά και οικονομικά γεγονότα. Ας δούμε όμως και την οπτική της γύρω από σχέσεις.

Θα 'θελα μια νύχτα στ' ανέμου το νησί
να 'βρισκα της μοίρας το ψεύτικο κρασί
εκείνο που σε βγάζει απ' την παγωνιά
να το πιω και να φύγω μακριά

 
Τι 'ναι αυτό που μας ενώνει
μας χωρίζει μας πληγώνει
είναι ο χρόνος που τελειώνει
και ξανά μένουμε μόνοι.



Είμαι αναγκασμένος να σας βάλω λίγο δύσκολα ζητήματα . HADES/ADMETOS
Σίγουρα και μόνο το όνομα που βλέπει κανείς δεν του προκαλεί και τα καλύτερα συναισθήματα. Όμως αυτός ο άξονας είναι ένας εκ των δυο που θα πρέπει να ελέγξουμε για να δούμε τι Κάρμα κουβαλάμε μεταξύ μας  (αλλά και μόνοι μας).

Θα τον θέσω αυτόν τον άξονα σε δυο προσωπικότητες που δεν έχουν κοινά στοιχεία. Ο πρώτος είναι ο Michael .J.Fox και ο άλλος ο Προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας ο Βενεδικτος.

Αν ανατρέξετε στις σελίδες του astrology.gr έχουμε δώσει τη ερμηνεία των αξόνων
                   
Ο καρμικός άξονας του Michael .J.Fox = Κρόνος /Ποσειδώνας= Σελήνη /Δίας= MC/ Ποσειδώνας = Cupido/Poseidon=  Apollon/Admetos= βόρειος Δεσμός/Cupido= Ουρανός /Kronos= Βόρειος Δεσμός /Ουρανός¨: ο άξονας της κακής υγείας. Της Κατάλυσης του σώματος. Η τύχη στην ζωή κάποιου. Βαδίζοντας στο άγνωστο. Η αμφισβήτηση του έργου & και της ικανότητας. Επαφές μέσω ενός club. Ο κορεσμός. Μαθαίνω με τα λίγα. Επαφές με καλλιτέχνες.


Ενώ ο καρμικός άξονας του Βενέδικτου: = Cupido=Αφροδίτη/Poseidon= Δίας /Κρόνος= Ερμής /Αφροδίτη= Σελήνη/Poseidon= Άρης /Πλούτωνας¨: Η πίστη. Σεβασμός προς το Θείο. Απώλειες περιουσίας.  Γούστο. Η επιρροή της ψυχής στο νου. Μεταφυσικές ανησυχίες!!!
                                 
Υπενθυμίζω τούτο: «Η Uranian είναι πολύ πιο εύκολη από την Κλασική Αστρολογία»

Πάμε να δούμε τώρα την εφαρμογή αυτού του καρμικού άξονα επί  συναστριών.

Παράδειγμα Α: Frida Kalho –Diego Rivera

O Καρμικός άξονας Ντιέγκο Ριβέρα  προς τον χάρτη της Φρίντα Κάλο: = Aries point /Ερμής= Βόρειος Δεσμός /Ποσειδώνας=  Ουρανός / Cupido: H γενική εικόνα. Η επικοινωνία με την κοινή γνώμη. Μυστικές σχέσεις. Ξαφνικός γάμος και καλλιτεχνική πρωτοπορία. Χωρισμοί μα και επανασυνδέσεις

Ο Καρμικός άξονας της Φρίντα Κάλο προς τον χάρτη του Ντιέγκο Ριβέρα= Άρης = Βόρειος Δεσμός /Ερμής= ASC/Άρης= Ποσειδώνας /Poseidon= Πλούτωνας = ASC= Ήλιος /Σελήνη¨: Αλληλογραφία. Συγκεντρώσεις. Ο σύζυγος!!!!! Αρνούμενοι συμβατικές καταστάσεις. Νέες σκέψεις. Νοιάζομαι! Αλλάζοντας πλάνα στην ζωή. Ιεραπόστολος. Νιώθοντας πως πρέπει να βοηθήσω κάποιον. Καθημερινή επαφή. Δεσμοί φιλίας.


Ο εν λόγω άξονας θα πρέπει να μελετάτε και ως πρόοδος (Ηλιακό Τόξο) ή ακόμα και τρανζίτ


Ένα ακόμα παράδειγμα: Ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου παντρεύτηκε την Δήμητρα Λιάνη. Στις 22/10/1988 ο Ανδρέας Παπανδρέου (εν ενεργεία Πρωθυπουργός της Χώρας) κατεβαίνει τα σκαλιά του Αεροπλάνου κοιτάει πίσω στην πόρτα και γνέφει χαρακτηριστικά στην Δήμητρα λέγοντας της «Έλα!!» . Μια κίνηση που τα νοήματα που έκρυβε αλλά και η φυσικότητα που έβγαζε αν γινότανε σε ταινία του Σκορτσέζε θα θέλανε 40-50 φορές να πάνε το ίδιο πλάνο.

Πάμε στον άξονα Hades /Admetos του Ανδ. Παπανδρέου σε σύγκριση με τον χάρτη της Δήμητρας Λιάνη¨: = Βόρειος Δεσμός / Cupido= Πλούτωνας /Hades= Αφροδίτη/Apollon= Aries Point / Βόρειος Δεσμός¨:  Η επισημοποίηση δια μέσω γάμου. Παρακμή. Θλίψη και πτώση. Μια σχέση με κοινές δημιουργίες και επιτεύγματα. Η έξωθεν μαρτυρία στο κοινό.

Ο Άξονας Hades /Admetos της Δήμητρας Λιάνη σε σχέση με τον χάρτη του Ανδρέα Παπανδρέου= Κρόνος /Admetos = Aries Point/Ουρανός¨:Καρτερία και υπερπήδηση των εμποδίων. Το να βρεθώ σε δεινή θέση. Ξαφνικά γεγονότα και αποκαλύψεις.


Προχωράμε τώρα στην 22/10/1988 που έγνεψε «Έλα» στην Δήμητρα ο Ανδρέας:

Τρανζιτ Hades/Admetos προς γενέθλιο χάρτη Ανδρέα= Κρόνος= Ήλιος/Vulcanus= Σελήνη /Δίας = Έχοντας λίγες σωματικές δυνάμεις.  Ο χωρισμός με την σύζυγο. Το τέλος της χαράς.

Από πρόοδο ο Hades/Admetos=Σελήνη /Ερμής= Με μέσα μεταφοράς τα νεαρά κορίτσια!!!!


Για την Δήμητρα Λιάνη  ο προοδευμένος Hades/Admetos= Αφροδίτη/Ποσειδωνας= MC/Apollon:  H μυστική αγάπη. Μια εξωσυζυγική σχέση. Τα φλας της δημοσιότητας. Talk o f the town

Apo tranzit ο άξονας Hades/Admetos = Βόρειος Δεσμός/Ουρανός= Βόρειος Δεσμός/Admetos: Ξαφνικά γεγονότα και αποκαλύψεις. Κάποιες επαφές ψυχαναγκαστικές και σε «κλειστό» κυκλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου