Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2011

Fernando Santos

                                                                
                                            «Αντέχει μόνο υπό κανονικές συνθήκες»

Ο ιδιαίτερα συμπαθής και εργατικός Πορτογάλλος coach έχει αναλάβει την Εθνική Ελλάδος για να την στείλει στο Euro και στο World Cup αντίστοιχα. Ο Φερναντο ειναι γεννημένος στις 10/10/1954 και βλέπωντας τον χάρτη του θα καταλάβει κανεις πως προκειται για εργατικό, φιλότιμο αλλά μη ανθεκτικο προπονητη σε υψηλές απατήσεις και ειδικα οταν τα πράγματα είναι κομματάκι δύσκολα .
Η σύνοδος Άρη-Χείρωνα στον Αιγόκερω και η αντίθεση αυτων με Δια και Ουρανό ουσιαστικά τον κάνει να «μπλοκάρει»  και να αμφιταλαντευεται τοσο για τις επιλογές του  οσο και για την ομάδα του. Για να ξεκαθαρίσουμε η Ελλάδα δεν είναι Βραζιλία αλλά δεν χρείαζεται να είσαι ο Mourinho για να καταλάβεις πως ο Σαμαράς δεν κάνει να παίζει στα πλάγια αλλά είτε ως σεντερ φορ ή ως δεύτερος επιθετικός μπορει να σου αποδώσει τα μέγιστα.
Ο Κρόνος από διέλευση ήταν σε συνοδο με τον Ηλιο του που του δημιουργησε επιπρόσθετο φόβο. Έτσι τα μπακ δεν ανεβαιναν και με ψηλές σεντρες δεν κανεις προκοπή στο συγχρονο ποδόσφαιρο. Έχει και Ερμη στον Σκορπιό σε συνοδο με τον Κρόνο πραγμα που τον κάνει να τα αναλύει σε βάθος αλλά που αδυνατεί να πάρει τα ρίσκα. Από την άλλη δεν φταίει ο Σάντος αν ο Σαλπιγγίδης δυο φορές σουταρε με ολη του την δύναμη απο τα 10 μέτρα λες και ειχε χρεοφειλές με τον Λετονό τερματοφύλακα απο προηγουμενη ζωή. Και η κατάληξη των 2 σουτ ήταν στο να συνεισφέρουν στην έναρξη της κυνηγετικης περιόδου με θυματα μια τσίχλα και εναν κοκκινολαίμη.

Ο Διας απέναντι από τον Ερμη και τον Κρόνο του του έφερε και αναποδιές μιας και ο Φετφατζίδης νομιζε πως επαιζε στο Begginer level του Pro-Evolution 2011 , ο Σαλπιγγίδης να μην είναι σε φόρμα και τα ακραία μπακ να έχουν λάβει εντολή να μην ανεβαινουν γιατι απέναντι τους ειχαν την Μπαρτσελόνα της Μαυρης Θαλασσας.

Ο Φερναντο με το ταυ τετραγωνο που έχει μεταξυ Ποσειδωνα (σε θέση εκτονωσης) τετραγωνο με Ουρανό και Δια  και ομοιως τετραγωνο Αρη-Χειρωνα   δεν ειναι αυτός που θα πάρει τα ρίσκα. Για αυτο και οι αλλαγες του πολλές φορες δεν έχουν ποδοσφαιρική λογική. Δηλαδή που κολλαγε η αλλαγή του Τζιωλη που ειναι αμυντικο χαφ στην θέση του Φετφατζίδη;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου