Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Η Σωστή επιλογή ενός ηγέτη -Μια μελέτη μεσω του Σ.Ο.Κ.Ε

        
Η επιλογή ενός σωστού ηγέτη είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση. Θα προσπαθήσω όμως να σας τα θέσω με εικόνες και παραδείγματα μιας και το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς.


Ένας πολιτικός που σημάδεψε την ιστορία της Ελλάδας και την άλλαξε ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου.
                                                     
Το Σημείο Ορθής Κατανομής της Ενέργειας  είναι 14η μοίρα του Ζυγού. Ως εξισώσεις του πεπρωμένου  είχε το Σ.Ο.Κ.Ε επάνω στην Σελήνη και σχημάτιζε τις κατωθι εξισώσεις

                         Σ.Ο.Κ.Ε = MO= ASC/UR=HA/KR=SU/KN

Ερμηνεία: ξαφνικά και ασυνήθιστα περιστατικά με γυναικεία πρόσωπα. Μεγάλη κακοτυχία για τον λαό. Συζητήσεις και γενικά σχόλια που σχετίζονται με μια γυναίκα. Όλοι γνωρίζουμε πως είχε αδυναμία στις γυναίκες αλλά και πως ένα αίτιο για την πολιτική του πτώση και παρακμή ήταν η σχέση του και μετέπειτα γάμος του με την Δήμητρα Λιανη.



Ο Ανδρέας Παπανδρέου έπαιξε μεγάλο ρόλο  στην πολιτική σκηνή και πριν από το 1974 άρα θα πρέπει να δούμε τον χάρτη του 1830. Το Σ.Ο.Κ.Ε του Ανδρέα Παπανδρέου πέφτει στην κατωθι εξίσωση.:



                 Σ.Ο.Κ.Ε  Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ= KR= ME/KR=JU/NE=NE/PL

Ερμηνεία: Λήψη και εκτέλεση αποφάσεων. Αποφάσεις δικαστηρίων. Διατάγματα. Επίσημες επιστολές. Μεγάλη απροσεξία. Βραβεία. Υψηλα ιστάμενα άτομα που προσποιούνται πως είναι ευτυχείς. Αναπτυσσόμενες δυνατότητες αλλά που αρχικά περνούν απαρατήρητες.

Γνωρίζουμε ο Ανδρέας Παπανδρέου πως ειχε δικαστεί για την Υπόθεση Ασπιδα με συνήγορο υπεράσπισης τον Νικηφόρο Μανδηλαρα. . Παρά του ότι υπήρξε Υπουργός συντονισμού από τότε είχε επανω του κατηγορίες για «προσφορά» έργων σε δικούς του.



Ο Ανδρέας Παπανδρέου διατέλεσε όμως και πρωθυπουργός για 3 φορες  στο κρατος της Μεταπολίτευσης. Έτσι σε σχεση με το χαρτη της Μεταπολίτευσης το Σ.Ο.Κ.Ε  του πέφτει στο: Σ.Ο.Κ.Ε  = UR/AP=VU/PO=VE/UR



ΕΡΜΗΝΕΙΑ:  επιτεύγματα. Ξεπερνώντας τα όρια. Ανάπτυξη του εμπορίου.  Ένα δυνατό και παραγωγικό μυαλό. Μια ξαφνική αγάπη δημιουργεί ζήτημα

Ο Ανδρέας Παπανδρέου όντως βοήθησε το ελληνικό κράτος να πάει παρακάτω και να ορθώσει ανάστημα. Και σαφέστατα μια νέα του σχέση (**με την Λιανη) δημιούργησε μείζον πολίτικο ζήτημα



Στον χάρτη του 1830  το Σ.Ο.Κ.Ε του Ανδρέα Παπανδρέου πέφτει στον 6ο οικο (σώματα ασφαλείας, εργασία, κατώτατο προσωπικό) στην 14η μοιρα *(Ταυρισια μοίρα) του Ζυγού όπου Ταυρος είναι ο ASC . Η 23 μοίρα του Ταύρου είναι Υδροχοοικη μοίρα (Υδροχόος με Ταύρος ήταν Ανδρέας Παπανδρεου…τυχαιο δεν νομίζω). Το SPN του Ανδρέα σε ακριβέστατο τρίγωνο και με τον Ήλιο του αλλά και με τον Ήλιο της Ελλάδος. Για αυτό και ήταν αγαπητός στους Έλληνες. Οικείος!! Ο Ανδρέας!!!! Έτσι θα μπορούσαμε να πούμε πως «δένει» και η υπόθεση με τον ASC στις 23ο του Ταύρου στον χάρτη του 1830



Στον Χάρτη της Μεταπολίτευσης το Σ.Ο.Κ.Ε  του Ανδρέα  είναι στον 4ο οίκο σε τετράγωνο με τον Ωροσκόπο αλλά και τον Ερμή και τον Κρόνο. Απλα θυμηθείτε το τι πόλεμο δέχτηκε για την Μιμή και το 1989 σκάνδαλο Κοσκωτα……



Περνάμε τώρα σε έναν άλλο εξαιρετικό πολιτικό, πατριώτη αλλά και με την ρετσινιά του «αρχιπρακτορα της KGB» του Βλαδίμηρου Πουτιν. Ο Πουτιν έγινε Πρόεδρος την κατακερματισμένης Ρωσίας ως απομηχανης Θεός. Ο Γιέλτσιν είχε ξεπουλήσει τα πάντα , είχε υπογράψει αποικιοκρατικές συνθήκες να εκμεταλλεύονται τα πετρέλαια και έβαλε τον Πουτιν  μέσα σε μια παρτίδα όπου φαινόταν από καιρό χαμένη. Έκανε κίνηση ματ  στους πετρελαιοκαρχαριες και ουσιαστικά άρχισε να κάνει την Ρωσία ενεργειακό και στρατιωτικό κόμβο. Η διαλυμένη «Κόκκινη Αρκούδα» παίζει πλέον με τον «Δράκο» της Κίνας!!!

                                               

Ο Ωροσκόπος της Ρωσίας έχει επάνω το ΜΣ και τον Πλούτωνα του Πουτιν αποδεικνύοντας τις  φράσεις « après mois, le déluge»  αλλά και το περίφημο «L'État, c'est moi» είναι γάντι στην παρούσα μελέτη μας. Στο  après mois, le deluge σημαίνει μετά από έμενα το Χάος. Το L'État, c'est moi σημαίνει εγώ είμαι το Κράτος!!!  Πλούτωνας και ΜΣ στον ASC είναι αυτό.



Το Σ.Ο.Κ.Ε  του Πουτιν είναι στην 5η μοίρα του Ζυγού στον δικό του 11ο  και για αυτό μπορούμε να πούμε ανελίχτηκε δια μέσω της γοητείας του μέσω της πολίτικης  (11ος οίκος). Το Σ.Ο.Κ.Ε είναι σε τρίγωνο με την Σελήνη στον 8ο οίκο στην μοίρα της Υπερταρτης ισχύος και σε τετράγωνο με τον Χείρωνα. Ανέβασε τα οικονομικά (8ος οίκος) του λαού (Σελήνη). Το Σ.Ο.Κ.Ε  σε σχέση με τον χάρτη της Ρωσιας:

Σ.Ο.Κ.Ε = KN=KN/JU=SU/MA=UR/AP:

ΕΡΜΗΝΕΙΑ: η ΤΥΧΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΖΑ. Ένα «λαχείο». Επαφές με Στρατιώτες. Στο να συνδράμει σε άτομα που είναι ανήσυχα. Μια αλλαγή της κατάστασης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου