Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ελλάδα υπό κατοχή κυκλωμάτων


Η Ελλάδα ήταν από την Αρχαιότητα το λίκνο του πολιτισμού. Έχει βγάλει μεγάλες προσωπικότητες, έχει μιλήσει για πράγματα όπου ακόμα και σήμερα στον 21ο αιώνα φαίνεται η πνευματική μας γύμνια.
                                                 
Στον χάρτη του  1830 ο Κρόνος στον 4ο οίκο σε αντίθεση με τον Ήλιο στον 10ο οίκο δείχνει  πως αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη , γνωριμίες ή χρήμα όλα γίνονται. Άλλωστε ο Ήλιος είναι στον Υδροχόο που σχετίζεται με την Δημοκρατία αλλά και τα χειρότερα απολυταρχικά καθεστώτα. Σύμφωνα με μία θεώρηση ο ASC της Ελλάδος είναι στην 23η μοίρα του Ταύρου. Ίσως και να είναι σωστή ως θεώρηση μιας και σε κάθε περίπτωση η 23η μοίρα αντιστοιχεί σε μοίρα Υδροχόου όπου ο Υδροχόος είναι στον 10ο οίκο.



Η Ελλάδα τα τελευταία  έτη έχει υποστεί μια εξαθλίωση άνευ προηγουμένου. Συνάμα δε και έναν άνευ προηγουμένου εξευτελισμό. Και όλα αυτά γιατί ως χώρα δυστυχώς δεν έχουμε ηγέτες. Με την κυβέρνηση της Νεας Δημοκρατίας έριξαν την κυβέρνηση το Βατοπέδι, το dvd του Ζαχόπουλου και η μεταγραφή  πανεπιστημίου του υιού Τσιτουρίδη. Α , και ασφαλώς το ότι ο τότε πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής έπαιζε playstation. Σήμερα ο Πρωθυπουργός είναι σε διακοπές μακράς διαρκείας , έχουν μπεί μέτρα όπου συρρικνώθηκε το εισόδημα του 98% των Ελλήνων , κατά δήλωση στελέχους  της ΕΛ.ΣΤΑΤ κάποιοι υπουργοί «μαγείρεψαν» το δημόσιο χρέος προς τα επάνω ενώ όταν είχε ζητήσει ο Καραμανλής επανέλεγχο ,γιατί εικαζόταν πως μάλλον οι ταχυδακτυλουργοί του ΠΑΣΟΚ το είχαν κόψει προς τα κάτω, το ΠΑΣΟΚ έπεσε να τον φάνε.



Ο Χείρωνας στον 12ο οίκο στην μοίρα της ισχύος τελικά κάνει δουλειά γιατί στην Ελλάδα οι υποχθόνια ισχυροί παραμένουν ασύλληπτοι. Πολλοί λένε για τον Μάκη Ψωμιάδη που βγήκε έξω. Πως βγήκε ;; Μήπως πήρε τα κλειδιά από το τμήμα και λέει « Αγαπούλες μου την κάνω δεν με χωράει ο τόπος;;» Ποιοι υπέγραψαν χαρτιά πως είναι άρρωστος του θανατά και είναι κρίμα να βρίσκεται έγκλειστος. Αλλά για την ιστορία και μόνο πώς να λειτουργούν οι θεσμοί όταν καλούν τον πρωθυπουργό της χώρας σε δικαστήριο και αυτός δεν πάει. Μιλώ για τον Ανδρέα Παπανδρέου όπου κάποιοι τον έχουν βαφτίσει «μάγκα». Μάγκας ήταν ο Κουτσόγιωργας αλλά που έσκασε ο άνθρωπος και πέθανε. Όσες ποινές επιβλήθηκαν σε κάποιους δεν επικυρώθηκαν από την Βουλή λειτουργώντας άψογα τον Ποσειδώνα στον 9ο οίκο (δικαστήρια) σε εξάγωνο με την Αφροδίτη (στον 11ο οίκο-δηλαδή πολιτική και συνδικαλισμός) κυβερνήτης του 1ου και του 6ου οίκου αντίστοιχα. Λέμε λοιπόν πως η Δικαιοσύνη είναι τυφλή αλλά ανεξάρτητη. Τυφλός δύσκολα είναι ανεξάρτητος πολύ απλά γιατί χωρίς όραση θέλει ή τον σκύλο-οδηγό ή το μπαστουνάκι του. Έτσι και η δικαιοσύνη θέλει το «μπαστουνάκι» της και τον οδηγό της…. Διότι ακόμα και δευτεροετής της Νομικής γνωρίζει πως οι παρακολουθήσεις για τα «στημμενα» παιχνίδια θα πέσουν στο κενό μιας και λαμβάνονται υπόψη μόνο σε υποθέσεις Εθνικής Ασφάλειας. Από πότε το Ολυμπιακός Βόλου-Καβάλα έγινε θέμα Υψίστης Εθνικής Ασφαλείας;;



Ο Πλούτωνας στην ακμή του 12ου οίκου (από τον 7ο οίκο ) σε τετράγωνο με τον Δία του 8ου οίκου . Τα λεφτά είναι κρυφά ……. Όμως οι «άρχοντες της χώρας» στην πραγματικότητα κοιτούν την καρέκλα τους . Αυτό το υδροκέφαλο Κράτος των Δημοσίων υπαλλήλων ποιος το έφτιαξε;; Δεν έχω καμία εκτίμηση για το έργο των δημοσίων υπαλλήλων όμως δεν μπορείς τον άλλο,  κύριε βουλευτά που εσύ τον έβαλες για να κυκλοφορείς (βλάχο) με την Mercedes, να τον πετάς  εφεδρικά μετά από 10-15 χρόνια στον κάλαθο των αχρήστων.


Όμως το πλήρωμα του χρόνου καταφτάνει. Και η Ελλάδα θα αναπτυχτεί και θα γιγαντωθεί…


Τέλος Α’ μέρους και εις πείσμα μερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου