Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Οι άξονες της Επιτυχίας



Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί αυτός είναι τόσο επιτυχημένος, μα τι έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας;  Αν κοίταζε κανείς τους άξονες Ήλιος /Apollon & Apollon /Vulcanus θα μπορούσε να βγάλει πολύτιμα συμπεράσματα. Θα δούμε ένα παράδειγμα προκειμένου να βγάλετε πολύτιμα συμπεράσματα.

 ο Βασιλιάς της ποπ Michael Jackson

Ήλιος /Apollon= Αφροδίτη /Poseidon = Πλούτωνας /Vulcanus = Ουρανός/Πλούτωνας= Βόρειος Δεσμός /Hades = Σελήνη /Διας = MC /Ερμής = Ερμής /Cupido = Δίας /Ποσειδώνας= Κρόνος /Admetos: Ψυχική ηρεμία και σεβασμός προς το άγνωστο κι το άπειρο. αλλαγών και της δοκιμής των ορίων κάποιου. Ο νευρικός κλονισμός. Τα ταχύρρυθμα μαθήματα. Σχέσεις που δεν είναι και πολύ καλές. Χυδαιότητα. Απροθυμία. Η δυσάρεστη εμπειρία μιας τέτοιας σχέσης. Η τύχη στην ζωή. Επιχειρηματικές σκέψεις. Καλλιτεχνικές προτιμήσεις & κλίσεις. Ένας καλλιτεχνικός πραγματογνώμονας. Πεποιθήσεις σε ζητήματα με την Τέχνη. Εύκολα επίκτητα χρήματα. Έλλειψη χρημάτων. Απώλειες χρημάτων. ο να βρεθεί κάποιος σε μια δύσκολη θέση και να υπερνικήσει τα εμπόδια. Κατάθλιψη.

                                                 


Apollon /Vulcanus = Ουρανός /Cupido= βορειος Δεσμός /Kronos = Aries point /Hades= ASC/Άρης= MC  / Σελήνη = Ποσειδώνας /Cupido = MC/Ποσειδωνας= Ηλιος /Zeus = Ηλιος /Πλούτωνας: καλλιτεχνική πρωτοπορία και καινοτομία. Επαφές με κράτη, διπλωματικές αποστολές και ανώτερους κρατικούς λειτουργούς ή δικαστές. Δοκιμασίες –κακοτυχία. Ακολουθώντας τον δρόμο προς την ηγεσία και την πρωτιά αλλά μέσα από βίαια γεγονότα. Το μυαλό κάποιου.  Η θηλυκή επιρροή επάνω στην  ανθρώπινη αρχή. ο άξονας της αποτυχίας ως γονέας. Η αμφισβήτηση του έργου της φήμης και της ικανότητας. Το μυστήριο άτομο. Ο ηγέτης. Αυτός που βγάζει τα κάστανα από την φωτιά. Έχοντας την

ικανότητα αλλά και την ιερή υποχρέωση να πάρει το παιχνίδι επάνω του. Η

σωστή λειτουργία (ή μη ) των αδένων που δείχνει και την ροπή προς την μεταβολή καταστάσεων. Αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες και περιστάσεις. Ο Μεταβολισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου