Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Ανάλυση χάρτη με πρωτότυπες και νέες τεχνικές


       Σήμερα θα επιχειρήσουμε να αναλύσουμε μερικούς χάρτες με βάση το σημείο ορθής κατανομής της ενέργειας. Θέλοντας όμως να το κάνω ακόμα πιο δύσκολο στην συνέχεια θα το αναγάγω επί του κύκλου των 90ο προσθέτοντας και την χρήση της Uranian.



Tο σημείο της ορθής κατανομής της ενέργειας είναι ένα μαθηματικό σημείο όπου η χρήση του έχει ως εξής : Προσθέτουμε τις αριθμητικές τιμές μαζί με τα δεκαδικά σε Ωροσκόπο, ΜΣ, τους πλάνητες από Ήλιο έως και Πλούτωνα, τον Βόρειο Δεσμό και τον Χείρωνα και το άθροισμα αυτό αφού έχουμε κάνει την μετατροπή και των δεκαδικών σε μοίρες (1 μοίρα = 60 πρώτα) το διαιρούμε δια το 14 που είναι τα στοιχεία που προσμετράμε. Το άθροισμα που θα μας προκύψει είναι το Σημείο ορθής κατανομής της ενέργειας. Αυτό μπορούμε να το χρησιμοποιούμε και ως Solar Arc δηλαδή προωθώντας το κατά 0.58 μοίρες ανά έτος.



                 Βάζουμε ως σημείο αναφοράς και σύγκρισης τον χάρτη του John .F. Nash



Στον χάρτη του John Forbes Nash έχουμε το Σημείο ορθής κατανομής της ενέργειας  στην 16η μοίρα του Διδύμου . Η 16η μοίρα είναι μοίρα με αριθμητική τιμή Καρκίνου που ο Καρκίνος καταλαμβάνει θέση στον 1ο οίκο. Η Σελήνη στον Κριό στον 10ο οίκο σε σύνοδο με τον  Άρη με ΔΙ.Α.Τ 1 .Άρα εγώ είμαι κλειστός χαρακτήρας και ουσιαστικά ζω για τη δουλειά μου.



Σημείο ορθής κατανομής της ενέργειας = MO=HA/ZE=UR/ZE: Γυναίκες ή πρόσωπα τα οποία η συμπεριφορά είναι αποκρουστική ή μισητή. Τα άρρωστα άτομα. Πρόσωπα που εμποδίζεται η δραστηριότητα τους. Στρατιωτικά Νοσοκομεία , θεραπευτήρια. Ασθένεια του εγκέφαλου .Τα πρόσωπα που υπάκουνε μια εντολή, μια διαταγή και η  προθυμία προς εκτέλεση αυτής. Μανία. Έθνος στα όπλα. Ένα θερμό επεισόδιο (σελ 171).



 Ας δούμε και έναν δεύτερο χάρτη:

Βάζω τον χάρτη του Alan Turing.  O συγκεκριμένος άνθρωπος άλλαξε την ροή του Β΄ παγκοσμίου πολέμου σπάζοντας τον κώδικα της Luftwaffe. Στον χάρτη του Άλαν Τιουρινγκ το Σημείο Ορθής Κατανομής της ενέργειας πέφτει στις 153ο μοίρες (3η Παρθένου) ενώ στο κύκλο των 90 μοιρών καταλαμβάνει θέση στην 63η μοίρα. Το Σημείο Ορθής Κατανομής της ενέργειας μόνο από την ετυμηγορία της μοίρας μας δίνει: Ένα μυαλό γρήγορο-γρήγορη σκέψη (3η μοίρα) που παρέχει υπηρεσίες (Παρθένος) δια μέσω της ανάλυσης και κατανοώντας αυτά που είναι κρυφά (8η μοίρα = Σκόρπιος). Θέτοντας  το  στον κύκλο των 90 μοιρών έχουμε:



SPN= VU=MA/HA=JU/SA=MA/PO:  Πολεμοχαρής δραστηριότητες, Επικίνδυνες αποστολές. Δολοφονικές πράξεις. Οπλοστάσια. Απομονωμένα κτήρια. Τα κτήρια υπό φρούρηση. Δυνατή διανοητική δραστηριότητα, Η δύναμη ενός κώδικα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου