Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Uranian Astrology & Ωριαία

Η Ωριαία Αστρολογία είναι ένας σημαντικός , ειδικός και εξαιρετικά δύσκολος κλάδος για όσους ασκούν την Ωριαία Αστρολογία. Πραγματικά, και χωρίς ίχνος επιφύλαξης, σας λέγω τούτο πως  αυτοί που ασκούν την Ωριαία Αστρολογία (μέσω της Κλασσικής Αστρολογίας) είναι άξιοι θαυμασμού. Ίσως μόνο αυτοί να έχουν το δικαίωμα να αυτοαποκαλούνται αστρολόγοι.

Στην Γερμανία η ομοσπονδία των Γερμανών Αστρολόγων (Deutsche Astrologen-Verband e.V.) δεν πρέπει να έχει εγγεγραμμένους ως μέλη της με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος τετραψήφιο αριθμό. Ωστόσο την ωριαία πρέπει να την κατέχουν επαρκώς 20 με 30 άτομα.

 

Θα αναλύσουμε έναν χάρτη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο στην ιστοσελιδα www.skyscript.co.uk και είναι η ασκηση επί του χάρτου όπου μια γυναίκα ρωτά "Μπορω να σωσω το παιδί μου" και ειναι η ερωτηση μιας μητέρας που ρωτα για το ανα τελικα θα σωθει το άρρωστο παιδί της. Ο συνδεσμος ειναι αυτος http://www.skyscript.co.uk/sickboy.html.

Η ερωτούσα εδώ είναι ο Ήλιος. Απέναντι ακριβώς βρίσκεται ο πλανήτης της Uranian ο Kronos που σηματοδοτεί τα άτομα που φέρουν ισχύ και εξουσία. Σχηματίζεται η εξίσωση: KRONOS=MC/URANUS=URANUS/HADES: Μια ξαφνική απόφαση. Ένα ξαφνικό συμβάν. Μεγάλη κακοτυχία.

Ας δούμε όμως την ερωτουσα, δηλαδή την ενδιαφερομένη που θέτει την ερώτηση.

Έχουμε SUN=SATURN/URANUS=HADES/APOLLON=MC/APOLLON=MOONS NODE/NEPTUNE:   Μια υπερκόπωση και εμπόδια. Η συστηματική και μεθοδική εξέταση. Ένα άτομο που είναι επιστήμονας και προσπαθεί για το καλύτερο. Μια κατάσταση η οποία τελειώνει. (σχέδιο α)

Η δεύτερη εξίσωση που θα δούμε είναι το ASC/MC δηλαδή εγώ σε ένα συγκεκριμένο χώρο. Έτσι βρίσκουμε το μέσο της απόστασης και έχουμε τα εξής ευρήματα πέφτοντας επάνω στον ΟΥΡΑΝΟ (άρα ξαφνικά γεγονότα).

URANUS=SATURN/PLUTO=ASC/MC=ASC/HADES=CUPIDO/APOLLON=ARIES POINT/VENUS=MC/PLUTO=PLUTO/HADES:  Ένα ξαφνικό τέλος. Αντιμετωπίζοντας ένα σφοδρό πρόβλημα. Η απώλεια της ζωής κάποιου εντελώς ξαφνικά.

Ο τρίτος και τελευταίος άξονας που βλέπω είναι το SUN/PLUTO. O άξονας αυτός μας  δείχνει το πώς είναι η σωματική μας κατάσταση. Αυτός ο άξονας πέφτει στον SATURN =ASC/NEPTUNE=ASC/SUN= Προσβολή από μόλυνση ή ασθένεια. Εμπόδια ένα τέλος μη αναστρέψιμο (σχέδιο Β)

               

Karl-Heinz Ottinger 2011 All rights are reserved

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου