Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Τα μεσοδιαστήματα Ηλίου στην συναστρία - Κοσμοβιολογια



  

  




Ήλιος = Σελήνη/Ερμής
Υπάρχει υπαρκτό ενδιαφέρον, ορθή συμπεριφορά αλλά και ένας ξεκάθαρος λόγος του τι θέλουν τα άτομα. Μια σχέση όπου ο λόγος του ενός προς τον άλλο τελικά λαμβάνεται υπόψη.

Ήλιος = Σελήνη/Αφροδίτη
Υπάρχει αφοσίωση και κατανόηση μέσα στην σχέση, σταθερές πεποιθήσεις και τα άτομα λειτουργούν από βάθους καρδίας. Η σωστή αρχή, που τελικά, είναι το ήμισυ του παντός.

Ήλιος = Σελήνη/Άρης
Είναι συνδυασμός της ερωτικής έλξης, της ερωτικής χημείας μα και της συναισθηματικής πίστης. Τα άτομα που απαρτίζουν την σχέση ζουν όμορφες στιγμές ενώ ακόμα και αν υπάρχουν άλλες αστρολογικές καταστάσεις που υποδεικνύουν χωρισμό τελικά χωρίζουν όμορφα και πολιτισμένα.

Ήλιος = Σελήνη/Δίας
Μια σχέση η οποία ανεξάρτητα με την πορεία της τελικά αποφέρει κάποια οφέλη δια μέσω γνωριμιών και επαφών. Η σχέση εδώ λειτουργεί σε άλλο επίπεδο μιας και πολλές φορές το «φαίνεσθαι» λειτουργεί ως σημείο αναφοράς για το περιβάλλον του ζευγαριού.

Ήλιος = Σελήνη/Κρόνος
Αδυναμία κατανόησης μα και συναισθηματικής αποδοχής. Ο Ήλιος εκεί «υποφέρει» και όσο και αν θέλει να ζεστάνει την συναισθηματική ψύχρα τελικώς δεν τα καταφέρνει. Έτσι η ρήξη και ο χωρισμός φαντάζουν ως γεγονός αναπόφευκτο.

Ήλιος = Σελήνη/Ουρανός
Συναισθηματικές εκρήξεις και μεταλλαγές συναισθημάτων τελικά μόνο κακό θα κάνουν στην σχέση. Η ανάγκη για επιβεβαίωση σκοντάφτει στην Ουράνια εκκεντρικότητα και τότε τα πράγματα είναι δύσκολα.

Ήλιος = Σελήνη/Ποσειδώνας
Μια σχέση που στηρίζεται στην λογική του παραλόγου. Τα άτομα μέσα στην σχέση μπορεί ταυτόχρονα να αγαπούν μέχρι το τέλος του κόσμου αλλά ταυτόχρονα επίσης να έχουν και παράλληλη σχέση με κάποιο άλλο πρόσωπο. Αυτό από μόνο του συνιστά παθογενή εξάρτηση αλλά και υπονόμευση εκ των έσω και τελικά η «σχέση-όνειρο» δεν είναι τίποτα άλλο από ένα «όνειρο θερινής νυκτός».

Ήλιος = Σελήνη/Πλούτωνας
Ο καημένος ο Ήλιος τα «βλέπει όλα» μπροστά στο ταμπεραμέντο του ψυχικού δράματος του μεσοδιαστήματος Σελήνης/ Πλούτωνα. Νοιώθει πως εξαναγκάζεται και είναι ένα συναισθηματικό έρμαιο του άλλου. Αυτό οδηγεί τελικά σε συναισθηματικό αδιέξοδο και ρήξη.

Ήλιος = Σελήνη/Βόρειος Δεσμός
"Εμείς οι δυο σαν ένα, δυο σώματα (μα και ψυχές) ενωμένα στις γιορτές, στις παραλίες, στα γήπεδα στα τραίνα". Η σχέση εδώ πηγάζει από μια ανάγκη πολύ βαθύτερη από το εάν κάποιος είναι ωραίος. Μια σχέση που η εκκίνηση της μπορεί να γίνει μέσα από χώρους συνάθροισης ατόμων (λέσχες, ομάδες κλπ).

Ήλιος = Σελήνη/Ωροσκόπος
Μια σχέση που στηρίζεται στους κατάλληλους τρόπους και στο σωστό timing. Τα άτομα μέσα στην σχέση νοιώθουν όμορφα αλλά δυστυχώς δεν είναι αυτό από μόνο του εχέγγυο για κάτι παραπάνω.

Ήλιος = Σελήνη/Μεσουράνημα
Άγγιγμα ψυχής. Τα άτομα βρίσκουν τελικά αυτό που αναζητούν και θέλουν να είναι σε αυτή την κατάσταση με νου και σώμα.

Ήλιος = Ερμής/Αφροδίτη
Ερεθίσματα διάσπαρτα στην ατμόσφαιρα. Η κουλτούρα, η φινέτσα αλλά και γενικά όλο το παρουσιαστικό παίζουν καταλυτικό ρόλο. Μια σχέση όμορφη με έντονη κοινωνική ζωή.

Ήλιος = Ερμής/Άρης
Υπάρχει ένταση και επιθετικότητα. Μια τάση εκδίκησης, κριτικής και απότομης συμπεριφοράς. Ένταση στο σεξ ή και για αφορμή ζητημάτων σχετικά με αυτό.

Ήλιος = Ερμής/Δίας
Τα δυο μέρη επικοινωνούν και «προκαλούν» την προσοχή του άλλου. Μια σχέση όπου ταξίδια και απολαύσεις παίζουν σημαντικό ρόλο και τελικά η σχέση γίνεται απολαυστική και διαβατήριο για την επιτυχία.

Ήλιος = Ερμής/Κρόνος
Μια σχέση όπου τελικά οι έριδες και τα νεύρα θα οδηγήσουν από συναισθηματικής πλευράς σε ένα χάος. Θα μπορούσε αυτή η κατάσταση να «εκτονωθεί» δια μέσω φιλοσοφικών ή ιδεολογικών συζητήσεων αλλά στον 21ο αιώνα ποιος τσακώνεται για τον Νίτσε, τον Καζαντζάκη ή τον Σολτζενίτσιν;

Ήλιος = Ερμής/Ουρανός
Πρωταρχικό αξίωμα της Φυσικής. Τα ετερώνυμα έλκονται. Δυνατή επικοινωνία αλλά και πρωτοτυπία μέσα στην σχέση.

Ήλιος = Ερμής/Ποσειδώνας
Πολλές φορές η γνωριμία ή δημιουργία της σχέσης στηρίζεται σε τελείως «μεταφυσικά» φαινόμενα. Υπάρχει αγάπη συνάμα δε και μια αβεβαιότητα. Η δύναμη της παρέμβασης μέσα στην σχέση από τρίτους τελικά οδηγεί στην ρήξη.

Ήλιος = Ερμής/Πλούτωνας
Η επικοινωνία είναι έντονη και στηρίζεται στην ανυπομονησία αλλά και στην θέληση της επιβεβαίωσης απέναντι στον άλλον. Ίσως πρέπει το ζευγάρι να μάθει να κάνει ασκήσεις ηρεμίας.

Ήλιος = Ερμής/Βόρειος Δεσμός
Όταν βρίσκονται τα άτομα νοιώθουν όμορφα και οικεία. Μια σχέση «παρέα» όπου μοιραζόνται, στόχους, χόμπι και φιλίες.

Ήλιος = Ερμής/Ωροσκόπος
Σωστή ανταλλαγή ιδεών και απόψεων. Σωστές κουβέντες που φέρνουν μια λεκτική ηρεμία στην σχέση.

Ήλιος = Ερμής/Μεσουράνημα
Ένα ενδιαφέρον για φιλοσοφικά θέματα. Ίσως και κοινή επαγγελματική ενασχόληση.

Ήλιος = Αφροδίτη/Άρης
Το σεξ εδώ διαθέτει τέτοια ποιότητα όπου λειτουργεί ως βενζίνη που την ρίχνει κανείς σε μια πυρκαγιά. Άσβεστο πάθος και ισχυρή επιθυμία για να υπάρχει η σχέση. Μια αγάπη μεγάλη.

Ήλιος = Αφροδίτη/Δίας
Μια σχέση όπου μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί. Απολαμβάνοντας όμορφες και συναισθηματικές στιγμές. Μια σχέση όπου «εγκρίνεται» και από άλλους.

Ήλιος = Αφροδίτη/Κρόνος
Μια σχέση όπου δεν βγαίνει εύκολα το συναίσθημα ενώ με την πάροδο του χρόνου ανεβαίνουν οι απαιτήσεις. Θα πρέπει να υπάρχουν και ζητήματα συναισθηματικής ή ακόμα και ερωτικής ικανοποίησης που τελικά οδηγούν στο τέλος.

Ήλιος = Αφροδίτη/Ουρανός
Μια σχέση τρομερά ανατρεπτική. Εδώ το ερωτικό πνεύμα είναι ασυγκράτητο. Μια σχέση όπου στηρίζεται πολύ στην ηδονή και που όταν αυτή πλέον γίνει δεδομένο και συνήθεια τότε θα αρχίσουν οι παρεκτροπές-απιστίες. Άλλωστε και κατά την φράση του Αρχαίου βασιλιά Αγησιλάου «σφάλει το σώμα άρα σφάλει και ο νους».

Ήλιος = Αφροδίτη/Ποσειδώνας
Μια σχέση άκρως ονειρική και ρομαντική. Το κακό είναι πως δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και τελικά οδηγούμαστε στην απιστία ελέω μυστικών επιθυμιών. Ένα φυσικό τέλος μετά από εξαπάτηση και απογοήτευση.

Ήλιος = Αφροδίτη/Πλούτωνας
Ακαταμάχητη ερωτική έλξη. Ένας έρωτας γεμάτος ζηλοτυπίες μα και επιθυμίες όπου η πραγματοποίηση τους περνά μέσα από την υποταγή του άλλου.

Ήλιος = Αφροδίτη/Βόρειος Δεσμός
Ευγένεια ψυχής και σώματος. Ίσως η γοητεία μα και η ακτινοβολία που εκπέμπει το ζευγάρι να αποτελούν από μόνες τους σημείο αναφοράς.

Ήλιος = Αφροδίτη/Ωροσκόπος
Έντονος μαγνητισμός αλλά και μια οικειότητα εξ αρχής. Καθαρές κουβέντες.

Ήλιος = Αφροδίτη/Μεσουράνημα
Αγάπη. Μια σχέση που στηρίζεται στην ειλικρινή αγάπη.

Ήλιος = Άρης/Δίας
Μια σχέση γεμάτη τόλμη –πάθος και ειλικρίνεια. Το συναίσθημα, μέσα από εκπλήξεις και παιχνίδια, ανανεώνεται και τελικά διατηρείται ζωντανό.

Ήλιος = Άρης/Κρόνος
Μια σχέση βάσανο. Δοκιμάζουν ο ένας τα νεύρα και τις αντοχές του άλλου. Μια σχέση όπου οι πιθανότητες είναι κατάφορα εναντίον της.

Ήλιος = Άρης/Ουρανός
Εδώ επικοινωνιακά επικρατεί ένα κομφούζιο γεμάτο ειρωνεία η οποία δημιουργεί εντάσεις –νεύρα και ίσως ακόμα και βία. Μια σχέση χωρίς ίχνος εκτίμησης.

Ήλιος = Άρης/Ποσειδώνας
Ο εκπρόσωπος του Ήλιου εδώ ως «χάνος» πάει και πέφτει στην παγίδα. Ουσιαστικά αδύναμος να προβάλει αντιστάσεις γίνεται έρμαιο στις ορέξεις. Μια σχέση που δεν μπορεί να λειτουργήσει.

Ήλιος = Άρης/Πλούτωνας
Μια σχέση όπου υπάρχει μια τάση καταδυνάστευσης του ενός απέναντι στον άλλον. Η αδιαφορία του ενός για τα θέλω του άλλου κάνει τα άτομα που εμπλέκονται στην σχέση να μοιάζουν περισσότερο πως έχουν να χωρίσουν κάτι παρά πως αγαπιούνται.

Ήλιος = Άρης/Βόρειος Δεσμός
Η συνεργασία μα και η αντιπαράθεση συνυπάρχουν. Ενώ υπάρχει προθυμία να συνδράμουν στην εξέλιξη της σχέσης τελικά βαλτώνει εξαιτίας του ότι και οι δυο μεριές δεν κάνουν πίσω.

Ήλιος = Άρης/Ωροσκόπος
Μια σχέση που ξεκινά με απίστευτη ζέση αλλά που τελικά μετατρέπεται σε μια προσωπική «βεντέτα».

Ήλιος = Άρης/Μεσουράνημα
Εδώ μιλάμε για την ταυτόχρονη συνύπαρξη ανταγωνισμού και συναγωνισμού. Πολλές φορές, αν και η δύναμη και η εξουσία που αποπνέει αυτή η εξίσωση ουσιαστικά κάλυπτε κάποιες «χτυπητές» αδυναμίες της σχέσης, το τέλος είναι επιβεβλημένο. Όμως εάν ένας εκ των δυο δεν φρενάρει την αλαζονεία του άλλου ίσως τελικά έχουμε απώλεια φήμης.

Ήλιος = Δίας/Κρόνος
Η θέληση, η λογική και το συναίσθημα σε πλήρη εναρμόνιση. Η επιθυμία να εξελιχτεί αυτή η σχέση ανεξαρτήτου κόστους. Ακόμα και με δυσμενείς άλλες εξισώσεις έχουμε ένα «αντίο» γεμάτο αξιοπρέπεια.

Ήλιος = Δίας/Ουρανός
Μια σχέση όπου προσφέρει πολλές ευκαιρίες. Τα μέλη της σχέσης είναι πρώτα φίλοι και μετά οτιδήποτε άλλο. Ο ένας λειτουργεί ως ένα ελατήριο που εκτινάσσει τον άλλο. Επιτυχία.

Ήλιος = Δίας/Ποσειδώνας
Μια σχέση όπου χαρακτηρίζεται από ιδεαλισμό, αυτοθυσία και αυταπάρνηση. Παρά τις αγαθές προθέσεις τελικά αποδεικνύεται πως αυτές δεν είναι αρκετές. Διότι η σχέση στερείται ρεαλισμό και κάποια στιγμή έρχεται η φθορά.

Ήλιος = Δίας/Πλούτωνας
Μια σχέση όπου πρέπει ο εκπρόσωπος του Ηλίου να είναι στο επίκεντρο για να μην αισθάνεται μειονεκτικά. Έντονος μαγνητισμός, όμορφες στιγμές αλλά θα πρέπει να τηρηθεί το «παν μέτρον άριστον» καθότι δεν πρέπει να πέφτουν στο αμάρτημα της πλεονεξίας.

Ήλιος = Δίας/Βόρειος Δεσμός
Εδώ έχουμε ένα ζευγάρι όπου έχει έρθει να βρίσκεται μαζί για έναν σκοπό. Κάνοντας όμορφη παρέα και ανήκοντας σε μια ομάδα ανθρώπων όπου δια μέσω της σχέσης αλλά και των προσωπικών επαφών τελικά εξελίσσονται από κοινού.

Ήλιος = Δίας/Ωροσκόπος
Σχέση ζωής όπου η εξέλιξη θα εξαρτηθεί από την ικανότητα να κρατήσουν τις πόρτες που υπάρχουν, ανοιχτές. Μια σχέση όπου αλλάζει το ζεύγος οικονομικό level και έτσι περνά μια χαρά.

Ήλιος = Δίας/Μεσουράνημα
Μια σχέση χωρίς ίχνος υπερβολής, εισιτήριο στην ευτυχία. Τα άτομα περνούν καλά, ξέρουν τι ζητάνε και γνωρίζουν τον τρόπο που θα το αποκτήσουν. Η διάρκεια της σχέσης (όπως σε όλες τις περιπτώσεις) θα εξαρτηθεί και από άλλους αστρολογικούς παράγοντες άλλα η ποιότητα της θα είναι απαράμιλλης ομορφιάς. Είναι οι σχέσεις που λες, εν πάση περιπτώσει, άξιζε .

Ήλιος = Κρόνος/Ουρανός
Η ένδειξη αυτή μόνο καλός οιωνός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μιας και οι όποιες ενδείξεις αρμονίας ....μάλλον πάνε χαμένες. Τα άτομα κοντράρονται και οδηγούνται σε μια μάχη επικράτησης και συναισθηματικής εξόντωσης.

Ήλιος = Κρόνος/Ποσειδώνας
Μια σχέση όπου ακόμα και η πιθανότητα επιβίωσης της σε βάθος χρόνου τελικά αδικεί και τους δύο ως προσωπικότητες. Περιορισμός της έκφρασης και της όποιας πρωτοβουλίας τελικά μετατρέπουν την σχέση σε μια παραμονή λόγω οίκτου.

Ήλιος = Κρόνος/Πλούτωνας
Εδώ τα άτομα που εμπλέκονται αποτελούν την προσωποποίηση του αξιώματος της φυσικής πως τα ετερώνυμα έλκονται. Το ότι έλκονται όμως δεν πάει να πει πως μαζί λειτουργούν και αρμονικά. Η σχέση δεν προσφέρει τίποτα άλλο παρά μια θλίψη και τελικά το τέλος έρχεται ως μια φυσική εξέλιξη.

Ήλιος = Κρόνος/Βόρειος Δεσμός
Η δυσκολία που έχει η σχέση από την δημιουργία της μέχρι και το τέλος της μας δίνει να καταλάβουμε την καρμική χροιά της. Όμως η σχέση αυτή από την αρχή αρχίζει να “σέρνει” το ζεύγος σε μια κατάσταση ...να μείνω μόνος να ηρεμήσω. Έτσι τα λεπτά γίνονται ώρες, οι ώρες γίνονται μέρες και οι μέρες τελικά αποσυνθέτουν την σχέση και την οδηγούν στο τέλος.

Ήλιος = Κρόνος/Ωροσκόπος
Η σχέση εδώ παρουσιάζει σημάδια εγκατάλειψης μιας και οι δυο έχουν σεξουαλικό και συναισθηματικό ανικανοποίητο. Μια σχέση, χωρίς υπερβολή, λιτή και ολιγαρκής η οποία τελικά μπορεί να καταλήξει εσαεί εξαιτίας του ότι μετατρέπεται σε αίσθηση καθήκοντος και αποδοχής μιας, τελικά, σκληρής μοίρας.

Ήλιος = Κρόνος/Μεσουράνημα
Εδώ έχουμε δυο άτομα που ο ένας δημιουργεί ευθύνες άλλα και αποθαρρύνει τον άλλο. Οι επαγγελματικές και οικονομικές δυσκολίες θα αποτελέσουν σημείο τριβής στην σχέση.

Ήλιος = Ουρανός/Ποσειδώνας
Εκκεντρικότητα, αναποφασιστικότητα και μια αδιευκρίνιστη αίσθηση “ελευθερίας” είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν την σχέση αυτή. Μια σχέση ..όσα έρθουν και όσα πάνε.

Ήλιος = Ουρανός/Πλούτωνας
Μια σχέση εξίσου εκκεντρική άλλα επιβαρυμένη με συνταρακτικά γεγονότα που “την ταράζουν”. Μια σχέση έντονη και προβληματική λόγω των συνταρακτικών και συχνών γεγονότων που δεν δίνει ουδεμία σιγουριά.

Ήλιος= Ουρανός/Βόρειος Δεσμός
Το “κισμέτ” είναι εδώ. Μέσα από ξαφνικά και έντονα γεγονότα επικρατεί το “η ισχύς εν τη ενώσει” και τελικά, αν και εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες, προκύπτουν πρωταγωνιστές ζωής στο Συμπαντικό θέατρο. Κάποιος άλλος κοινός σκοπός και πεπρωμένο πρέπει να εκπληρωθεί μέσα από αυτή την σχέση.

Ήλιος = Ουρανός/Ωροσκόπος
Μια σχέση που ανοίγει πνευματικούς ορίζοντες αλλά και φέρνει γνωριμίες. Μια σχέση γεμάτη ταξίδια και επαφές.

Ήλιος = Ουρανός/Μεσουράνημα
Όπως ξαφνικά προέκυψε η σχέση έτσι θα λυθεί. Υπάρχει μια εκκεντρική τάση μέσα στην σχέση και απουσία στοιχειώδους επικοινωνίας. Γνωρίζοντας το τέλος, αγνοώντας όμως το πότε.

Ήλιος = Ποσειδώνας/Πλούτωνας
Μια νοητική επικοινωνία που κινείται μεταξύ της λογικής και του παραλογισμού. Ζητήματα είτε εξαρτήσεων είτε υγείας “βαραίνουν” την σχέση.

Ήλιος = Ποσειδώνας/Βόρειος Δεσμός
Μια σχέση με όμορφη αρχή μα επώδυνο τέλος. Απογοήτευση μιας και μετά από καιρό συνειδητοποιεί κανείς πως αγάπησε μια “ουτοπία”.

Ήλιος = Ποσειδώνας/Ωροσκόπος
Μια σχέση μωρόπιστη και ευκολοδιάβλητη από παρεμβολές και επεμβάσεις τρίτων. Λογία και υπονοούμενα τρίτων φέρουν πλήγμα στην σχέση.

Ήλιος = Ποσειδώνας/Μεσουράνημα
Ζώντας μέσα στην αβεβαιότητα. Η σχέση λειτουργεί μέσα σε μια πλάνη, οι υποσχέσεις και τα όνειρα δεν πραγματοποιούνται και τελικώς, έστω και αργά, η σχέση λήγει.

Ήλιος = Πλούτωνας/Βόρειος Δεσμός
Η μοίρα έμελλε να είναι μαζί. Το θέμα είναι κατά πόσο αυτή η μοίρα θα είναι καλή και αγαθή. Δείχνει έναν αγώνα για επικράτηση του ενός εις βάρος του άλλου. Η υποχώρηση, εδώ, δεν είναι λύση.

Ήλιος = Πλούτωνας/Ωροσκόπος
Ο εκπρόσωπος του Ηλίου μάλλον την πατάει μιας και έρχεται αντιμέτωπος με την υπεροψία και τον δεσποτισμό. Τα δικά μου -δικά μου και τα δικά μας πάλι δικά μου.

Ήλιος = Πλούτωνας/Μεσουράνημα
Υπέρ πάντων όλων ο εκπρόσωπος του μεσοδιαστήματος. Επεμβαίνει και καταπιέζει και φαντάζει σαν άρμα μάχης χωρίς φρένα που ισοπεδώνει κάθε τι στο πέρασμα του. Ο εκπρόσωπος του Ηλίου δεν μπορεί να κάνει κάτι (τουλάχιστον σε πρώτη φάση) από το να περιμένει.

Ήλιος = Βόρειος Δεσμός/Ωροσκόπος
Κοινά ενδιαφέροντα αλλά και ένταξη σε κοινές ομάδες εργασίας και δράσης βοηθούν  στο να κατανοήσει ο ένας τον άλλον. Ισχυρές γνωριμίες.

Ήλιος = Βόρειος Δεσμός/Μεσουράνημα
Επαφές και γνωριμίες τελικά δίνουν ένα χέρι βοηθείας (αχρείαστο να ΄ναι) και λειτουργούν ως μια επιπλέον δικλείδα ασφαλείας στην σχέση.

Ήλιος = Ωροσκόπος/Μεσουράνημα
Μια σχέση όπου οι κοινοί στόχοι και η κοινή επιθυμία για αποδοχή τελικώς βοηθούν δύο άτομα να είναι μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου