Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Οι άξονες της Επιτυχίας



Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί αυτός είναι τόσο επιτυχημένος, μα τι έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας;  Αν κοίταζε κανείς τους άξονες Ήλιος /Apollon & Apollon /Vulcanus θα μπορούσε να βγάλει πολύτιμα συμπεράσματα. Θα δούμε ένα παράδειγμα προκειμένου να βγάλετε πολύτιμα συμπεράσματα.

 ο Βασιλιάς της ποπ Michael Jackson

Ήλιος /Apollon= Αφροδίτη /Poseidon = Πλούτωνας /Vulcanus = Ουρανός/Πλούτωνας= Βόρειος Δεσμός /Hades = Σελήνη /Διας = MC /Ερμής = Ερμής /Cupido = Δίας /Ποσειδώνας= Κρόνος /Admetos: Ψυχική ηρεμία και σεβασμός προς το άγνωστο κι το άπειρο. αλλαγών και της δοκιμής των ορίων κάποιου. Ο νευρικός κλονισμός. Τα ταχύρρυθμα μαθήματα. Σχέσεις που δεν είναι και πολύ καλές. Χυδαιότητα. Απροθυμία. Η δυσάρεστη εμπειρία μιας τέτοιας σχέσης. Η τύχη στην ζωή. Επιχειρηματικές σκέψεις. Καλλιτεχνικές προτιμήσεις & κλίσεις. Ένας καλλιτεχνικός πραγματογνώμονας. Πεποιθήσεις σε ζητήματα με την Τέχνη. Εύκολα επίκτητα χρήματα. Έλλειψη χρημάτων. Απώλειες χρημάτων. ο να βρεθεί κάποιος σε μια δύσκολη θέση και να υπερνικήσει τα εμπόδια. Κατάθλιψη.

                                                 


Apollon /Vulcanus = Ουρανός /Cupido= βορειος Δεσμός /Kronos = Aries point /Hades= ASC/Άρης= MC  / Σελήνη = Ποσειδώνας /Cupido = MC/Ποσειδωνας= Ηλιος /Zeus = Ηλιος /Πλούτωνας: καλλιτεχνική πρωτοπορία και καινοτομία. Επαφές με κράτη, διπλωματικές αποστολές και ανώτερους κρατικούς λειτουργούς ή δικαστές. Δοκιμασίες –κακοτυχία. Ακολουθώντας τον δρόμο προς την ηγεσία και την πρωτιά αλλά μέσα από βίαια γεγονότα. Το μυαλό κάποιου.  Η θηλυκή επιρροή επάνω στην  ανθρώπινη αρχή. ο άξονας της αποτυχίας ως γονέας. Η αμφισβήτηση του έργου της φήμης και της ικανότητας. Το μυστήριο άτομο. Ο ηγέτης. Αυτός που βγάζει τα κάστανα από την φωτιά. Έχοντας την

ικανότητα αλλά και την ιερή υποχρέωση να πάρει το παιχνίδι επάνω του. Η

σωστή λειτουργία (ή μη ) των αδένων που δείχνει και την ροπή προς την μεταβολή καταστάσεων. Αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες και περιστάσεις. Ο Μεταβολισμός.
Read more »

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Η Σωστή επιλογή ενός ηγέτη -Μια μελέτη μεσω του Σ.Ο.Κ.Ε

        
Η επιλογή ενός σωστού ηγέτη είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση. Θα προσπαθήσω όμως να σας τα θέσω με εικόνες και παραδείγματα μιας και το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς.


Ένας πολιτικός που σημάδεψε την ιστορία της Ελλάδας και την άλλαξε ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου.
                                                     
Το Σημείο Ορθής Κατανομής της Ενέργειας  είναι 14η μοίρα του Ζυγού. Ως εξισώσεις του πεπρωμένου  είχε το Σ.Ο.Κ.Ε επάνω στην Σελήνη και σχημάτιζε τις κατωθι εξισώσεις

                         Σ.Ο.Κ.Ε = MO= ASC/UR=HA/KR=SU/KN

Ερμηνεία: ξαφνικά και ασυνήθιστα περιστατικά με γυναικεία πρόσωπα. Μεγάλη κακοτυχία για τον λαό. Συζητήσεις και γενικά σχόλια που σχετίζονται με μια γυναίκα. Όλοι γνωρίζουμε πως είχε αδυναμία στις γυναίκες αλλά και πως ένα αίτιο για την πολιτική του πτώση και παρακμή ήταν η σχέση του και μετέπειτα γάμος του με την Δήμητρα Λιανη.



Ο Ανδρέας Παπανδρέου έπαιξε μεγάλο ρόλο  στην πολιτική σκηνή και πριν από το 1974 άρα θα πρέπει να δούμε τον χάρτη του 1830. Το Σ.Ο.Κ.Ε του Ανδρέα Παπανδρέου πέφτει στην κατωθι εξίσωση.:



                 Σ.Ο.Κ.Ε  Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ= KR= ME/KR=JU/NE=NE/PL

Ερμηνεία: Λήψη και εκτέλεση αποφάσεων. Αποφάσεις δικαστηρίων. Διατάγματα. Επίσημες επιστολές. Μεγάλη απροσεξία. Βραβεία. Υψηλα ιστάμενα άτομα που προσποιούνται πως είναι ευτυχείς. Αναπτυσσόμενες δυνατότητες αλλά που αρχικά περνούν απαρατήρητες.

Γνωρίζουμε ο Ανδρέας Παπανδρέου πως ειχε δικαστεί για την Υπόθεση Ασπιδα με συνήγορο υπεράσπισης τον Νικηφόρο Μανδηλαρα. . Παρά του ότι υπήρξε Υπουργός συντονισμού από τότε είχε επανω του κατηγορίες για «προσφορά» έργων σε δικούς του.



Ο Ανδρέας Παπανδρέου διατέλεσε όμως και πρωθυπουργός για 3 φορες  στο κρατος της Μεταπολίτευσης. Έτσι σε σχεση με το χαρτη της Μεταπολίτευσης το Σ.Ο.Κ.Ε  του πέφτει στο: Σ.Ο.Κ.Ε  = UR/AP=VU/PO=VE/UR



ΕΡΜΗΝΕΙΑ:  επιτεύγματα. Ξεπερνώντας τα όρια. Ανάπτυξη του εμπορίου.  Ένα δυνατό και παραγωγικό μυαλό. Μια ξαφνική αγάπη δημιουργεί ζήτημα

Ο Ανδρέας Παπανδρέου όντως βοήθησε το ελληνικό κράτος να πάει παρακάτω και να ορθώσει ανάστημα. Και σαφέστατα μια νέα του σχέση (**με την Λιανη) δημιούργησε μείζον πολίτικο ζήτημα



Στον χάρτη του 1830  το Σ.Ο.Κ.Ε του Ανδρέα Παπανδρέου πέφτει στον 6ο οικο (σώματα ασφαλείας, εργασία, κατώτατο προσωπικό) στην 14η μοιρα *(Ταυρισια μοίρα) του Ζυγού όπου Ταυρος είναι ο ASC . Η 23 μοίρα του Ταύρου είναι Υδροχοοικη μοίρα (Υδροχόος με Ταύρος ήταν Ανδρέας Παπανδρεου…τυχαιο δεν νομίζω). Το SPN του Ανδρέα σε ακριβέστατο τρίγωνο και με τον Ήλιο του αλλά και με τον Ήλιο της Ελλάδος. Για αυτό και ήταν αγαπητός στους Έλληνες. Οικείος!! Ο Ανδρέας!!!! Έτσι θα μπορούσαμε να πούμε πως «δένει» και η υπόθεση με τον ASC στις 23ο του Ταύρου στον χάρτη του 1830



Στον Χάρτη της Μεταπολίτευσης το Σ.Ο.Κ.Ε  του Ανδρέα  είναι στον 4ο οίκο σε τετράγωνο με τον Ωροσκόπο αλλά και τον Ερμή και τον Κρόνο. Απλα θυμηθείτε το τι πόλεμο δέχτηκε για την Μιμή και το 1989 σκάνδαλο Κοσκωτα……



Περνάμε τώρα σε έναν άλλο εξαιρετικό πολιτικό, πατριώτη αλλά και με την ρετσινιά του «αρχιπρακτορα της KGB» του Βλαδίμηρου Πουτιν. Ο Πουτιν έγινε Πρόεδρος την κατακερματισμένης Ρωσίας ως απομηχανης Θεός. Ο Γιέλτσιν είχε ξεπουλήσει τα πάντα , είχε υπογράψει αποικιοκρατικές συνθήκες να εκμεταλλεύονται τα πετρέλαια και έβαλε τον Πουτιν  μέσα σε μια παρτίδα όπου φαινόταν από καιρό χαμένη. Έκανε κίνηση ματ  στους πετρελαιοκαρχαριες και ουσιαστικά άρχισε να κάνει την Ρωσία ενεργειακό και στρατιωτικό κόμβο. Η διαλυμένη «Κόκκινη Αρκούδα» παίζει πλέον με τον «Δράκο» της Κίνας!!!

                                               

Ο Ωροσκόπος της Ρωσίας έχει επάνω το ΜΣ και τον Πλούτωνα του Πουτιν αποδεικνύοντας τις  φράσεις « après mois, le déluge»  αλλά και το περίφημο «L'État, c'est moi» είναι γάντι στην παρούσα μελέτη μας. Στο  après mois, le deluge σημαίνει μετά από έμενα το Χάος. Το L'État, c'est moi σημαίνει εγώ είμαι το Κράτος!!!  Πλούτωνας και ΜΣ στον ASC είναι αυτό.



Το Σ.Ο.Κ.Ε  του Πουτιν είναι στην 5η μοίρα του Ζυγού στον δικό του 11ο  και για αυτό μπορούμε να πούμε ανελίχτηκε δια μέσω της γοητείας του μέσω της πολίτικης  (11ος οίκος). Το Σ.Ο.Κ.Ε είναι σε τρίγωνο με την Σελήνη στον 8ο οίκο στην μοίρα της Υπερταρτης ισχύος και σε τετράγωνο με τον Χείρωνα. Ανέβασε τα οικονομικά (8ος οίκος) του λαού (Σελήνη). Το Σ.Ο.Κ.Ε  σε σχέση με τον χάρτη της Ρωσιας:

Σ.Ο.Κ.Ε = KN=KN/JU=SU/MA=UR/AP:

ΕΡΜΗΝΕΙΑ: η ΤΥΧΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΖΑ. Ένα «λαχείο». Επαφές με Στρατιώτες. Στο να συνδράμει σε άτομα που είναι ανήσυχα. Μια αλλαγή της κατάστασης.




Read more »

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ελλάδα υπό κατοχή κυκλωμάτων


Η Ελλάδα ήταν από την Αρχαιότητα το λίκνο του πολιτισμού. Έχει βγάλει μεγάλες προσωπικότητες, έχει μιλήσει για πράγματα όπου ακόμα και σήμερα στον 21ο αιώνα φαίνεται η πνευματική μας γύμνια.
                                                 
Στον χάρτη του  1830 ο Κρόνος στον 4ο οίκο σε αντίθεση με τον Ήλιο στον 10ο οίκο δείχνει  πως αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη , γνωριμίες ή χρήμα όλα γίνονται. Άλλωστε ο Ήλιος είναι στον Υδροχόο που σχετίζεται με την Δημοκρατία αλλά και τα χειρότερα απολυταρχικά καθεστώτα. Σύμφωνα με μία θεώρηση ο ASC της Ελλάδος είναι στην 23η μοίρα του Ταύρου. Ίσως και να είναι σωστή ως θεώρηση μιας και σε κάθε περίπτωση η 23η μοίρα αντιστοιχεί σε μοίρα Υδροχόου όπου ο Υδροχόος είναι στον 10ο οίκο.



Η Ελλάδα τα τελευταία  έτη έχει υποστεί μια εξαθλίωση άνευ προηγουμένου. Συνάμα δε και έναν άνευ προηγουμένου εξευτελισμό. Και όλα αυτά γιατί ως χώρα δυστυχώς δεν έχουμε ηγέτες. Με την κυβέρνηση της Νεας Δημοκρατίας έριξαν την κυβέρνηση το Βατοπέδι, το dvd του Ζαχόπουλου και η μεταγραφή  πανεπιστημίου του υιού Τσιτουρίδη. Α , και ασφαλώς το ότι ο τότε πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής έπαιζε playstation. Σήμερα ο Πρωθυπουργός είναι σε διακοπές μακράς διαρκείας , έχουν μπεί μέτρα όπου συρρικνώθηκε το εισόδημα του 98% των Ελλήνων , κατά δήλωση στελέχους  της ΕΛ.ΣΤΑΤ κάποιοι υπουργοί «μαγείρεψαν» το δημόσιο χρέος προς τα επάνω ενώ όταν είχε ζητήσει ο Καραμανλής επανέλεγχο ,γιατί εικαζόταν πως μάλλον οι ταχυδακτυλουργοί του ΠΑΣΟΚ το είχαν κόψει προς τα κάτω, το ΠΑΣΟΚ έπεσε να τον φάνε.



Ο Χείρωνας στον 12ο οίκο στην μοίρα της ισχύος τελικά κάνει δουλειά γιατί στην Ελλάδα οι υποχθόνια ισχυροί παραμένουν ασύλληπτοι. Πολλοί λένε για τον Μάκη Ψωμιάδη που βγήκε έξω. Πως βγήκε ;; Μήπως πήρε τα κλειδιά από το τμήμα και λέει « Αγαπούλες μου την κάνω δεν με χωράει ο τόπος;;» Ποιοι υπέγραψαν χαρτιά πως είναι άρρωστος του θανατά και είναι κρίμα να βρίσκεται έγκλειστος. Αλλά για την ιστορία και μόνο πώς να λειτουργούν οι θεσμοί όταν καλούν τον πρωθυπουργό της χώρας σε δικαστήριο και αυτός δεν πάει. Μιλώ για τον Ανδρέα Παπανδρέου όπου κάποιοι τον έχουν βαφτίσει «μάγκα». Μάγκας ήταν ο Κουτσόγιωργας αλλά που έσκασε ο άνθρωπος και πέθανε. Όσες ποινές επιβλήθηκαν σε κάποιους δεν επικυρώθηκαν από την Βουλή λειτουργώντας άψογα τον Ποσειδώνα στον 9ο οίκο (δικαστήρια) σε εξάγωνο με την Αφροδίτη (στον 11ο οίκο-δηλαδή πολιτική και συνδικαλισμός) κυβερνήτης του 1ου και του 6ου οίκου αντίστοιχα. Λέμε λοιπόν πως η Δικαιοσύνη είναι τυφλή αλλά ανεξάρτητη. Τυφλός δύσκολα είναι ανεξάρτητος πολύ απλά γιατί χωρίς όραση θέλει ή τον σκύλο-οδηγό ή το μπαστουνάκι του. Έτσι και η δικαιοσύνη θέλει το «μπαστουνάκι» της και τον οδηγό της…. Διότι ακόμα και δευτεροετής της Νομικής γνωρίζει πως οι παρακολουθήσεις για τα «στημμενα» παιχνίδια θα πέσουν στο κενό μιας και λαμβάνονται υπόψη μόνο σε υποθέσεις Εθνικής Ασφάλειας. Από πότε το Ολυμπιακός Βόλου-Καβάλα έγινε θέμα Υψίστης Εθνικής Ασφαλείας;;



Ο Πλούτωνας στην ακμή του 12ου οίκου (από τον 7ο οίκο ) σε τετράγωνο με τον Δία του 8ου οίκου . Τα λεφτά είναι κρυφά ……. Όμως οι «άρχοντες της χώρας» στην πραγματικότητα κοιτούν την καρέκλα τους . Αυτό το υδροκέφαλο Κράτος των Δημοσίων υπαλλήλων ποιος το έφτιαξε;; Δεν έχω καμία εκτίμηση για το έργο των δημοσίων υπαλλήλων όμως δεν μπορείς τον άλλο,  κύριε βουλευτά που εσύ τον έβαλες για να κυκλοφορείς (βλάχο) με την Mercedes, να τον πετάς  εφεδρικά μετά από 10-15 χρόνια στον κάλαθο των αχρήστων.


Όμως το πλήρωμα του χρόνου καταφτάνει. Και η Ελλάδα θα αναπτυχτεί και θα γιγαντωθεί…


Τέλος Α’ μέρους και εις πείσμα μερικών.
Read more »

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Χείρωνας και η συμμετοχή στα Μεσοδιαστήματα


   

                                                                                       Γράφει ο Karl –Heinz Ottinger


O Χείρωνας ανακαλύφθηκε το 1977 . Αυτός ο σχετικά πρόσφατος πλανητοειδής έχει στην «πλάτη» του 35 χρόνια μελέτης-έρευνας και στατιστικής. Μόλις τα τελευταία 5 με 7 χρόνια αρχίζει να εμφανίζει αξιόπιστα συμπεράσματα και αποτελέσματα από την χρήση της τόσο στην Κοσμοβιολογία όσο και στην Uranian . Δηλαδή αν θέλουμε να σεβόμαστε τον εαυτό μας και το αναγνωστικό κοινό γιατί ξαφνικά κάποιοι έβγαλαν μεσοδιαστήματα με την Έριδα.



Στην Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία (μεγάλες «δυνάμεις» στην Αστρολογία) λίγο πριν το millenium έβγαλαν βιβλίο με τον Χείρωνα στην κοσμοβιολογία. Ας δούμε όμως τα μεσοδιαστήματα μαζί με τους υποθετικούς της Uranian.



Cupido/Χείρωνας : « Η Τέχνη ως υπεραναπλήρωση σωματικών ή ψυχικών αδυναμιών» .

Χαρακτηριστικό παράδειγμα βλέπουμε στον χάρτη της διάσημης ζωγράφου της Frida Kahlo. Είχε την εξίσωση Χείρωνας =Άρης/Cupido . O Άξονας Αρης /Cupido λέει:” Ο άξονας της ενέργειας για ζητήματα γάμου και σχέσεων. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες.” Ο Χείρωνας έδειξε την ερωτική εξιδανίκευση αλλά και την ανάγκη να διακριθεί μέσω της Τέχνης





Hades /Χείρωνας: Συνήθως το συναντάμε σε άτομα με μια ιδιόμορφη ψυχοπαθολογία. Κάποιο συμβάν «στιγματίζει» και αλλάζει άρδην την ζωή και την συμπεριφορά. Το βρίσκουμε σε άτομα όπου θέλουν να “βγάζουν” στην επιφάνεια πράγματα και θεωρίες συνωμοσίας αλλά και που θέλουν να “ξεκαθαρίζουν” τον κόσμο από οτιδήποτε είναι βρώμικο (με βάση τα πιστεύω τους και την ιδεολογία τους). Για παράδειγμα ο Julian Assange των Wikileaks Ουρανός=Hades/ Χείρωνας (Ουρανός η δημοσιότητα -η δημοσίευση και οι νέες τεχνολογίες ).  Επίσης ο γενέθλιος Hades=Apollon=Χείρωνας είχαν ο Milosevic, Hitler, Karadzic. Δηλαδή  Ο έχων γνώση του παρελθόντος. Μια μυστική επιστήμη. Οι μυστικές έρευνες.



Χείρωνας /Zeus : Το άτομο έχει μια ροπή στο να μάχεται (κυριολεκτικά ή μεταφορικά) . Αναζητά όμως την ασφάλεια ίσως από φόβο τραυματισμού. Το άτομο από φόβο μπορεί να στραφεί απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό αλλά και στους άλλους.



Χείρωνας /Admetos: Το συναντάμε σε άτομα με εμμονή και ακλόνητες πεποιθήσεις. Επίσης σε περιπτώσεις που κάποιος αποκτά εξουσία αλλά που δεν μπορεί να την εξασκήσει πλήρως ή που για κάποιο τρόπο διακόπτεται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο J.F.Kennedy όπου ο άξονας Χείρωνα/Admetos ακουμπά τον Ερμή/Hades αλλά και το Aries Point και τον ASC.



Χείρωνας / Kronos : Δείχνει την αδυναμία της κυβέρνησης για να λειτουργήσει σωστά αλλά και σε προσωπικό επίπεδο  δείχνει άτομα με ιδιαίτερες ευαισθησίες απέναντι σε κάποιες ασθενείς  κοινωνικές ομάδες. Κλασσικό παράδειγμα ο Γάλλος Πολιτικός Λέων Γαμβέττας οπού είχε Χείρωνας /Kronos = Σελήνη= Aries Point/Kronos=Kronos /Poseidon που δείχνει πολιτικό ήθος , ρητορεία αλλά και πολιτικό επίπεδο!!



Χείρωνας /Poseidon: Διαπραγματευτική ικανότητα. Η ικανότητα της έμπνευσης και πειθούς. Μετατρέποντας ένα μειονέκτημα σε πρωτέρημα. Ένα κλασικό παράδειγμα είναι του Jean Paul Belmondo  όπου έχει ASC/Ουρανός=ASC/Ποσειδώνας= Vulcanus που μας δίνει την γοητεία του ηθοποιού.



Χείρωνας /Apollon: Εδώ έχουμε ένα άτομο όπου από πείσμα και μόνο θα διακριθεί. Μη αντέχοντας την οποία απόρριψη δουλεύει για να διακριθεί και να γίνει αποδεκτός.



Χείρωνας /Vulcanus: ο έλεγχος της ισχύος. Βλέπουμε άτομα με ψυχική ή σωματική δύναμη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα θα το βρείτε στον χάρτη του Έλληνα Kickboxer Μιχάλη Ζαμπίδη όπου στον εν λογω μεσοδιάστημα βρίσκουμε τον Ουρανό. Δεν είναι τυχαίο πως η γροθιά του «τρέχει» με 140 χλμ/ανα ωρα


Σημειωση: Το παρόν αρθρο έχει δημοσιευθει και στον αστρολογικό ιστότοπο www.astrology.gr


Read more »

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Ανάλυση χάρτη με πρωτότυπες και νέες τεχνικές


       Σήμερα θα επιχειρήσουμε να αναλύσουμε μερικούς χάρτες με βάση το σημείο ορθής κατανομής της ενέργειας. Θέλοντας όμως να το κάνω ακόμα πιο δύσκολο στην συνέχεια θα το αναγάγω επί του κύκλου των 90ο προσθέτοντας και την χρήση της Uranian.



Tο σημείο της ορθής κατανομής της ενέργειας είναι ένα μαθηματικό σημείο όπου η χρήση του έχει ως εξής : Προσθέτουμε τις αριθμητικές τιμές μαζί με τα δεκαδικά σε Ωροσκόπο, ΜΣ, τους πλάνητες από Ήλιο έως και Πλούτωνα, τον Βόρειο Δεσμό και τον Χείρωνα και το άθροισμα αυτό αφού έχουμε κάνει την μετατροπή και των δεκαδικών σε μοίρες (1 μοίρα = 60 πρώτα) το διαιρούμε δια το 14 που είναι τα στοιχεία που προσμετράμε. Το άθροισμα που θα μας προκύψει είναι το Σημείο ορθής κατανομής της ενέργειας. Αυτό μπορούμε να το χρησιμοποιούμε και ως Solar Arc δηλαδή προωθώντας το κατά 0.58 μοίρες ανά έτος.



                 Βάζουμε ως σημείο αναφοράς και σύγκρισης τον χάρτη του John .F. Nash



Στον χάρτη του John Forbes Nash έχουμε το Σημείο ορθής κατανομής της ενέργειας  στην 16η μοίρα του Διδύμου . Η 16η μοίρα είναι μοίρα με αριθμητική τιμή Καρκίνου που ο Καρκίνος καταλαμβάνει θέση στον 1ο οίκο. Η Σελήνη στον Κριό στον 10ο οίκο σε σύνοδο με τον  Άρη με ΔΙ.Α.Τ 1 .Άρα εγώ είμαι κλειστός χαρακτήρας και ουσιαστικά ζω για τη δουλειά μου.



Σημείο ορθής κατανομής της ενέργειας = MO=HA/ZE=UR/ZE: Γυναίκες ή πρόσωπα τα οποία η συμπεριφορά είναι αποκρουστική ή μισητή. Τα άρρωστα άτομα. Πρόσωπα που εμποδίζεται η δραστηριότητα τους. Στρατιωτικά Νοσοκομεία , θεραπευτήρια. Ασθένεια του εγκέφαλου .Τα πρόσωπα που υπάκουνε μια εντολή, μια διαταγή και η  προθυμία προς εκτέλεση αυτής. Μανία. Έθνος στα όπλα. Ένα θερμό επεισόδιο (σελ 171).



 Ας δούμε και έναν δεύτερο χάρτη:

Βάζω τον χάρτη του Alan Turing.  O συγκεκριμένος άνθρωπος άλλαξε την ροή του Β΄ παγκοσμίου πολέμου σπάζοντας τον κώδικα της Luftwaffe. Στον χάρτη του Άλαν Τιουρινγκ το Σημείο Ορθής Κατανομής της ενέργειας πέφτει στις 153ο μοίρες (3η Παρθένου) ενώ στο κύκλο των 90 μοιρών καταλαμβάνει θέση στην 63η μοίρα. Το Σημείο Ορθής Κατανομής της ενέργειας μόνο από την ετυμηγορία της μοίρας μας δίνει: Ένα μυαλό γρήγορο-γρήγορη σκέψη (3η μοίρα) που παρέχει υπηρεσίες (Παρθένος) δια μέσω της ανάλυσης και κατανοώντας αυτά που είναι κρυφά (8η μοίρα = Σκόρπιος). Θέτοντας  το  στον κύκλο των 90 μοιρών έχουμε:



SPN= VU=MA/HA=JU/SA=MA/PO:  Πολεμοχαρής δραστηριότητες, Επικίνδυνες αποστολές. Δολοφονικές πράξεις. Οπλοστάσια. Απομονωμένα κτήρια. Τα κτήρια υπό φρούρηση. Δυνατή διανοητική δραστηριότητα, Η δύναμη ενός κώδικα.




Read more »

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Fernando Santos

                                                                
                                            «Αντέχει μόνο υπό κανονικές συνθήκες»

Ο ιδιαίτερα συμπαθής και εργατικός Πορτογάλλος coach έχει αναλάβει την Εθνική Ελλάδος για να την στείλει στο Euro και στο World Cup αντίστοιχα. Ο Φερναντο ειναι γεννημένος στις 10/10/1954 και βλέπωντας τον χάρτη του θα καταλάβει κανεις πως προκειται για εργατικό, φιλότιμο αλλά μη ανθεκτικο προπονητη σε υψηλές απατήσεις και ειδικα οταν τα πράγματα είναι κομματάκι δύσκολα .
Η σύνοδος Άρη-Χείρωνα στον Αιγόκερω και η αντίθεση αυτων με Δια και Ουρανό ουσιαστικά τον κάνει να «μπλοκάρει»  και να αμφιταλαντευεται τοσο για τις επιλογές του  οσο και για την ομάδα του. Για να ξεκαθαρίσουμε η Ελλάδα δεν είναι Βραζιλία αλλά δεν χρείαζεται να είσαι ο Mourinho για να καταλάβεις πως ο Σαμαράς δεν κάνει να παίζει στα πλάγια αλλά είτε ως σεντερ φορ ή ως δεύτερος επιθετικός μπορει να σου αποδώσει τα μέγιστα.
Ο Κρόνος από διέλευση ήταν σε συνοδο με τον Ηλιο του που του δημιουργησε επιπρόσθετο φόβο. Έτσι τα μπακ δεν ανεβαιναν και με ψηλές σεντρες δεν κανεις προκοπή στο συγχρονο ποδόσφαιρο. Έχει και Ερμη στον Σκορπιό σε συνοδο με τον Κρόνο πραγμα που τον κάνει να τα αναλύει σε βάθος αλλά που αδυνατεί να πάρει τα ρίσκα. Από την άλλη δεν φταίει ο Σάντος αν ο Σαλπιγγίδης δυο φορές σουταρε με ολη του την δύναμη απο τα 10 μέτρα λες και ειχε χρεοφειλές με τον Λετονό τερματοφύλακα απο προηγουμενη ζωή. Και η κατάληξη των 2 σουτ ήταν στο να συνεισφέρουν στην έναρξη της κυνηγετικης περιόδου με θυματα μια τσίχλα και εναν κοκκινολαίμη.

Ο Διας απέναντι από τον Ερμη και τον Κρόνο του του έφερε και αναποδιές μιας και ο Φετφατζίδης νομιζε πως επαιζε στο Begginer level του Pro-Evolution 2011 , ο Σαλπιγγίδης να μην είναι σε φόρμα και τα ακραία μπακ να έχουν λάβει εντολή να μην ανεβαινουν γιατι απέναντι τους ειχαν την Μπαρτσελόνα της Μαυρης Θαλασσας.

Ο Φερναντο με το ταυ τετραγωνο που έχει μεταξυ Ποσειδωνα (σε θέση εκτονωσης) τετραγωνο με Ουρανό και Δια  και ομοιως τετραγωνο Αρη-Χειρωνα   δεν ειναι αυτός που θα πάρει τα ρίσκα. Για αυτο και οι αλλαγες του πολλές φορες δεν έχουν ποδοσφαιρική λογική. Δηλαδή που κολλαγε η αλλαγή του Τζιωλη που ειναι αμυντικο χαφ στην θέση του Φετφατζίδη;;;;
Read more »

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Βιβλίο Uranian Astrology


                                          Βιβλίο Uranian Astrology

Κυκλοφορεί μεσα στον Νοεμβριο του 2011  το ολοκληρωμένο βιβλίο για την Uranian. Μεσα στις σελίδες του θα βρείτε :
  • ·         Τις εξισωσεις και τις ερμηνειες αυτων .
  • ·         Λεξικό με 2500 λέξεις και τις αντίστοιχες εξισώσεις
  • ·         Συναστρία και ερμηνεία αυτής
  • ·         Πως διορθωνεται ένας χαρτης δια μεσω της Uranian
  • ·         Διαφορες τεχνικες και εφαρμογές αυτών επί χάρτου
  • ·         Ειδικά cases-studies που θα σας βοηθήσουν να κάνετε μονοι σας τα βήματα που θέλετε
  • ·         Υποστηριξη και απάντησεις σε ερωτησεις – ερωτήσεις μεσω email

Μέσα στο βιβλίο θα περιεχεται και ειδικό dvd που θα δείχνει με απλά βήματα πως χρησιμοποιουμε την Uranian αλλα και το ιδιο  το βιβλίο.
Read more »